NetDialog krijgt investering van ¤ 2 miljoen

Bilthoven, 19 januari 2007- NetDialog, pioneer in de opkomende Business Service Orchestration markt, meldt vandaag het afronden van een financieringsronde waarbij 2 miljoen Euro is opgehaald. Het aandelenvermogen wordt verhoogd met 2 miljoen Euro door de uitgifte van nieuwe aandelen aan Prime Technology Ventures. NetDialog zal het verworven vermogen gebruiken om de internationale uitbreiding te financieren, te beginnen met het eerste internationale kantoor in Groot-Brittannië, dat dit kwartaal wordt geopend. Daarnaast zal NetDialog de financiering gebruiken om de ontwikkeling van het vooruitstrevende IT service automation platform NetX te versnellen en de operationele en support organisatie uit te breiden.

Sandeep Kapadia, general partner van Prime Technology Ventures is toegetreden als lid van de Raad van Commissarissen van NetDialog. 'We zijn zeer onder de indruk van de marktpositie die NetDialog tot op heden heeft opgebouwd. Het bedrijf speelt in op drie belangrijke trends: ten eerste infrastructure visualisation en orchestration, ten tweede, infrastructure outsourcing en het management hiervan, en ten derde, het leveren van Software as a Service. De prestigieuze lijst van klanten is een krachtig bewijs van de innovatieve kwaliteit van de NetDialog technologie, de vraag naar NetDialog's oplossing en het 'Software as a Service' model. We zijn zeer overtuigd dat NetDialog met zijn sterke management team uitstekend voorbereid is op de ontwikkelingen op het gebied van business georiënteerd beheer van globale infrastructuren en de automatisering hiervan.' zegt Kapadia.

'We zijn zeer tevreden met deze nieuwe financieringsronde', aldus Jos Bourgonje, voorzitter van de Raad van Commissarissen van NetDialog. 'Het betekent een verdere verbetering van onze financiële positie, die ons extra ruimte geeft voor onze gestage groei. We zijn ook erg verheugd dat we Prime Technology Ventures welkom kunnen heten als aandeelhouder, in het bijzonder om hun kennis over de informatie technologie en internet sectoren, alsmede hun solide internationale netwerk. Om dezelfde redenen zijn we blij Sandeep Kapadia welkom te heten in onze Supervisory Board.'


-----

Over Prime Technology Ventures
Prime Technology Ventures, met vestigingen in Amsterdam en Cambridge (Groot-Brittannië), is een leidend technologie venture capital bedrijf dat zich kenmerkt door een arbeidsintensieve and service georiënteerde aanpak met betrekking tot risico kapitaal. Prime Technology Ventures is met name gericht op het investeren in en versnellen van high-tech bedrijven in Europa, met als doel deze organisaties te laten doorgroeien tot toonaangevende leiders op hun individuele terreinen.

Over NetDialog
NetDialog is in 2003 opgericht door voormalige executives and managers van Packeteer, Nortel, Predictive Systems en Cable & Wireless en is een pionier in de markt van service level control en virtualizatie technologie. Hierbij ligt de focus op het klanten helpen te realiseren van IT gerelateerde operationele en business performance excellence. De lijst van klanten van NetDialog bevat zowel nationale als internationale organisaties in de chip manufacturing, automotive, chemical en financiële industrieën.

Contact informatie NetDialog:
NetDialog B.V.
Soestdijkseweg Noord 325
3723 HA BILTHOVEN
Petra Cruijff

+31 30 229 45 51
www.netdialog.biz