Persbericht

GCC personal printers verwerft Database Printing International

Schaalvergroting versterkt basis voor realisatie verdere groeiplannen

Gorinchem / Roosendaal, 19 januari 2007 - GCC personal printers te Gorinchem heeft per 1 januari 2007 alle aandelen van het in Roosendaal gevestigde printbedrijf Database Printing International BV (DPI) verworven. DPI blijft in Roosendaal actief als zelfstandig opererende vestiging. De nieuwe acquisitie door GCC personal printers volgt kort op de onlangs aangekondigde overname van de printactiviteiten van Leads to Loyals in Capelle aan den IJssel per 1 november 2006. De beide overnames passen in de strategie van GCC personal printers om zich te gaan profileren als landelijk printcommunicatiebedrijf.

Schaalvergroting voor verdere groei

"GCC personal printers wil een vooraanstaande rol spelen op het gebied van printcommunicatie", aldus Harry Wildschut van GCC personal printers. "De markt voor gepersonaliseerde direct marketing en voor printing-on-demand documentenbeheer groeit sterk. Het zijn vooral nieuwe printconcepten zoals printing-on-demand, web-to-print, variabele data printen, beeldpersonalisatie en cross media communicatie, die de markt voor digitaal printen oneindig veel mogelijkheden bieden. GCC personal printers past inmiddels de nieuwste digitale printtechnologie en -software toe. Wildschut vervolgt: "Om daar een grotere markt mee te kunnen bedienen en om onze klanten continuïteit en betrouwbaarheid te kunnen bieden, hebben we schaalvergroting nodig. Met de overname van DPI en de eerder aangekondigde samenwerking met Leads to Loyals is nu ook volledig aan die voorwaarde voldaan."

General manager Rick Heinen van DPI vult aan: "Om de toekomst van ons bedrijf - en daarmee die van onze medewerkers - zeker te stellen, dienden ook wij verder te investeren in nieuwe print- en direct marketing-technologie. In augustus van het afgelopen jaar zijn we in contact gekomen met GCC personal printers, hetgeen uiteindelijk heeft geleid tot deze overname. Als onderdeel van GCC personal printers kunnen we onze klanten direct additionele printoplossingen bieden dankzij innovatieve concepten voor direct marketing en documentenbeheer."


--- einde persbericht ---

GCC personal printers

GCC personal printers (www.personalprinters.com) is een innovatieve leverancier van printproducties, inclusief studiowerk, groot en klein formaat printen, drukwerkcoördinatie en direct mail fulfilment. En dankzij de nieuwste technologie in 'digitaal drukken' en 'variabel printen' biedt GCC turn-key print- en cross media diensten voor gepersonaliseerde marketing- en loyaliteitsprogramma's.