Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nu huren, pas betalen vlak voor vertrek - zonder extra kosten! Sunny Cars introduceert: Boek nu, betaal later

Nieuw Vennep, januari 2007 - Sunny Cars, marktleider in autohuur voor de vakantiemarkt, gaat het nieuwe jaar te lijf met een spectaculaire "Boek nu, betaal later"actie. Het huren van een auto kost klanten voorlopig helemaal niets. Pas drie weken voor huuraanvang dient het huurbedrag te worden voldaan.

Aanbetalen? Nee hoor
"Aanbetalen is niet nodig.", verklaart marketingmanager Suzanne Al van Sunny Cars, "Al huur je deze week een auto voor oktober, je betaalt pas 3 weken voordat je de auto ophaalt. Onze service verzekert de boeker van de huurauto voor de prijs die ten tijde van de boeking geldig was. Zonder rente, zonder eventuele tussentijdse verhogingen, zonder probleem." De verrassende actie van Sunny Cars zorgt er niet alleen voor dat klanten het geld pas uitgeven als dat echt nodig is, maar lost bovendien de zorgen op over beschikbaarheid of seizoensgebonden prijsverschillen.

Annulering wordt extreem flexibel
Sunny Cars heeft tevens een flexibele annuleringsregeling, legt Suzanne Al uit: "We hebben de regels flink versoepeld. Door de annuleringskosten af te kopen kunnen huurders zonder opgave van reden en zonder extra kosten annuleren tot vier uur voor huuraanvang. Hiermee is de klant letterlijk tot op het allerlaatste moment flexibel!"

All-inclusive is all-inclusive, en hoe!
Klanten van Sunny Cars zijn overigens blijvend verzekerd van de 'beste deal'. Sunny Cars is de enige bemiddelaar met échte all-inclusive prijzen, zonder eigen risico. Onverwachte extra kosten bestaan niet: het bedrag op de rekening in Nederland is dé prijs. Altijd inbegrepen bij de huursom zijn een ongelimiteerd aantal kilometers, luchthavenafleveringskosten, lokale belastingen, de WA-verzekering, de CDW-(schade)-verzekering zonder eigen risico en de TP-(diefstal)-verzekering zonder eigen risico. Als dat noodzakelijk is zorgt Sunny Cars bovendien voor een aanvullende WA-verzekering van E 1,6 miljoen. Suzanne Al: "Wie een wereldreis zou willen maken in een auto van Sunny Cars kan dat dus gewoon doen - zonder extra kosten. Maar niet alleen vakantiegangers profiteren van de unieke en buitengewoon prettige all-inclusive formule: voor zakenreizigers gelden uiteraard dezelfde, buitengewoon prettige condities."

Voor vragen of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via info@sunnycars.nl of telefonisch 0252-62 30 30 .

Sunny Cars biedt vakantiegangers een huurauto op meer dan 5.000 bestemmingen in ruim 90 landen. De kracht van Sunny Cars is het kwalitatief hoogwaardige product voor een all-inclusive prijs zonder extra kosten. Circa 90% van de Nederlandse reisbureaus werkt samen met Sunny Cars. De in Nieuw Vennep gevestigde broker is marktleider in Nederland en daarnaast ook actief op de Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Hiermee is Sunny Cars een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur.



Ingezonden persbericht