Ingezonden persbericht


MARIËTTE BARNHOORN IN RAAD VAN ADVIES ARENTHALS GRANT THORNTON

Alphen aan den Rijn, 19 januari 2007 - Mariëtte Barnhoorn, algemeen directeur van de Luba Groep en Zakenvrouw van het jaar 2004, is per 1 januari 2007 toegetreden tot de Raad van Advies van Arenthals Grant Thornton. Deze raad, waarin ook Charles Laurey (Vierstoom) en Hans Rijnierse (Sodexho) zitting hebben, adviseert het bestuur van Arenthals Grant Thornton over het te voeren beleid. De leden van de Raad van Advies worden benoemd voor een zittingperiode van drie jaar.

Over Arenthals Grant Thornton

Arenthals Grant Thornton is een accountants- en adviesorganisatie met acht vestigingen in de Randstad. Met 450 specialisten en ondersteunende medewerkers bedient Arenthals Grant Thornton middelgrote en grote ondernemingen, dga's en familiebedrijven. De activiteiten liggen op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfsjuridische zaken en specialistische diensten. Arenthals Grant Thornton is lid van Grant Thornton International, een wereldwijd netwerk van zelfstandig opererende onafhankelijke accountants- en advieskantoren. Grant Thornton is met 22.000 professionals actief in 113 landen en beschikken over een netwerk van circa 521 kantoren. Arenthals Grant Thornton combineert grenzenloze expertise met een lokale kennis en betrokkenheid - het verschil tussen groot en beter.

Arenthals Grant Thornton omvat twee BV's: Arenthals Grant Thornton Assurance B.V. voor de controleactiviteiten en Arenthals Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V. voor alle overige activiteiten.


- EINDE PERSBERICHT -


Noot voor de redactie,