Gemeente Maastricht

Nominaties Mestreechter Sportverkezing bekend

Op vrijdag 2 maart a.s. organiseert SportService Maastricht de Mestreechter Sportverkezing. Met dit evenement wil de Gemeente Maastricht haar waardering uiten voor de inzet van verenigingen en vrijwilligers voor de sport in de stad en voor de door sporters geleverde prestaties. De Maastrichtse sportwereld is in de afgelopen weken de gelegenheid geboden om voordrachten te doen voor de titels "Maastrichts sporttalent 2006" en "Maastrichts sporter/ster/-ploeg 2006". Een vakjury onder leiding van Harm Kuipers (oud wereldkampioen schaatsen), Ilja Keizer (oud wereld kampioen middenlange afstand), Margriet van der Zee (Media Groep Limburg), Roel Wiche (Media Groep Limburg) en Meindert Snelting (sportuitslagen L1), heeft uit de voordrachten de volgende nominaties gedaan:

Maastrichts sporttalent 2006:

Roy Gerards - Snooker Centr. M'tricht + PTL - Poolbiljart Daisy van Loo - Judoteam Maastricht - Judo
Tim van der Pluijm - Squashcentrum Erik vd Pluijm - Squash

Maastrichtse sporter/ster/ploeg 2006:

Karin Stevens - SC Jekerdal - Voetbal
Patrick Stitzinger - ADRT Pegasus - Atletiek
ZVV De Sjötter - Futsal

Tijdens de Mestreechter Sportverkezing van 2 maart worden de winnaars van de prijzen bekendgemaakt. Tevens worden enkele jubilerende sportclubs en vrijwilligers in het zonnetje gezet.

De Mestreechter Sportverkezing vindt plaats in de Festi-Village aan de Boschstraat 30a te Maastricht. Het evenement is alléén toegankelijk voor personen die in het bezit zijn van een toegangskaart. Voor meer informatie kunt u terecht bij SportService Maastricht, 043-3503145 of sportservice@maastricht.nl.