Ingezonden persbericht



---




- PERSINFORMATIE -

ECI start 40-jarig jubileum met succes

In 2007 bestaat boekenclub ECI 40 jaar en dat wordt groots gevierd. Om te beginnen met speciale jubileumactiviteiten voor de leden. Het wintermagazine, dat vlak voor Kerst bij de Nederlandse en Vlaamse leden op de mat viel, stond dan ook geheel in het teken van de festiviteiten. Inmiddels is duidelijk dat ze in goede aarde vallen.

Voor de Nederlandse leden staat een grootse loterij centraal, met per magazine 1111 prijzen én een landelijke hoofdprijs (Mini Cabrio vol boeken) aan het eind van het jubileumjaar. In de nu lopende periode, tot 22 maart, bestaat de hoofdprijs uit een boekenkast 'make-over'. De actie wordt ondersteund met televisiespots.

Vlaamse leden kunnen in het jubileumjaar gratis een unieke, vijfdelige verzamelreeks in de wacht slepen: het eerste deel, in de nu lopende periode, is een exclusieve DVD van Geert Hoste. Er is bovendien een jubileumquiz, met elk kwartaal vele prijzen en een vakantie van twee weken in Jamaica als hoofdprijs - die kan worden gewonnen in de quizfinale die plaatsvindt tijdens de Antwerpse Boekenbeurs 2007 en wordt gepresenteerd door Vitalski.

Tot slot is er het hele jubileumjaar door veel extra voordeel voor de leden en fraaie exclusieve titels. Bovendien komen er allerlei bijzondere acties, zoals een receptenboek voor en door leden in België en een uitnodiging aan leden om mee te schrijven aan een thriller waarvan Esther Verhoef het eerste hoofdstuk maakte.

De jubileumactiviteiten zijn door de leden goed ontvangen. Zo heeft meer dan de helft van de Nederlandse leden in de eerste weken van de actie al meegedaan aan de loterij.

Niet alleen de leden, maar ook de medewerkers kunnen rekenen op feest: in het najaar zullen zij van een vierdaagse reis naar het buitenland kunnen genieten.

Over ECI
ECI BV is al 40 jaar de grootste boekenclub in het Nederlands taalgebied en één van de toonaangevende aanbieders van boeken, muziek en films. ECI onderscheidt zich van andere boekenaanbieders door het keuzegemak, de kwaliteit van de geadviseerde producten, de omvang van haar assortiment en, in Nederland, het unieke recht om korting te geven op de vaste boekenprijs. De vele mogelijkheden om te kiezen en te kopen - van clubmagazine (met bestelkaart) en clubwinkels tot telefoon en internet - maken de service aan de leden uniek.


- EINDE PERSINFORMATIE -
Vianen, 19 januari 2007

Noot voor de redactie,