Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Hek voor woning omver gereden

Elburg, 19-01-2007 o De politie is een onderzoek gestart naar een incident dat op zaterdag (13/01) op de Ellestraat heeft plaatsgevonden en waarbij een gietijzeren hek voor een woning door een tot nu toe onbekend gebleven automobilist omver werd gereden. De politie wil graag in contact komen met deze automobilist en/of met eventuele getuigen van het incident.

Het incident vond omstreeks 17.00 uur plaats. De bestuurder van een auto reed tegen een gietijzeren hek aan, waarbij het hek ontzet en beschadigd raakte. De bestuurder van de auto is na de aanrijding doorgereden. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat het om een donkerkleurige BMW gaat. De auto is als gevolg van de aanrijding ook beschadigd. Tevens is duidelijk geworden dat vlak achter deze BMW meerdere autos hebben gereden.

Bij de politie is op dit moment echter nog niet bekend wie de bestuurder van deze BMW is. Zij wil daarom graag met deze persoon in contact komen, zodat de zaak correct kan worden afgehandeld. Ook zoekt de politie contact met de bestuurders van de autos die ten tijde van het incident vlak achter de BMW hebben gereden. Mogelijk dat zij iets hebben gezien of de politie andere informatie over het incident kunnen verschaffen. Men kan bellen met 0900-8844.