Politie Zeeland


---


Z-196-2007 Woninginbraak
In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken in een woning aan de Nicolaas Beetsstraat in Terneuzen.
Een ruitje van de woning werd geforceerd waarna diverse goederen werden weggenomen waaronder een gsm en een portemonnee.

W-197-2007 Rijbewijs ingevorderd
In Ritthem heeft de politie vrijdagmiddag rond 15.50 uur het rijbewijs ingevorderd van een 51-jarige Amsterdammer.
Met de laser werd zijn snelheid geklokt op 150 km/pu (gecorrigeerd) terwijl op de Sloeweg Noord een maximum snelheid geldt van 100 km.

O-198-2007 Auto tegen de vangrail
Op de zuidbaan van de A58 ter hoogte van Waarde is vrijdagmiddag om 16.30 uur een 58-jarige man uit Woensdrecht met zijn auto tegen de vangrail gereden.
Bij een inhaalmanoeuvre verloor hij de macht over het stuur en botste tegen de middenvangrail. De auto had schade aan de zij- en voorkant, de 58-jarige bestuurder bleef ongedeerd.

O-199-2007 Auto in de sloot
In 's Heerenhoek is vrijdagavond rond 18.30 uur een auto in de sloot beland.
De bestuurder, een 20-jarige inwoner van de gemeente Borsele, reed over het brom/-fietspad dat parallel loopt aan de Sloeweg. Hij reed richting Stoofweg toen hij een bochtje in de weg te laat opmerkte en vervolgens in de sloot tot stilstand kwam.
Hijzelf en twee jongens van 11- en 13 jaar die bij hem in de auto zaten, kwamen met de schrik vrij. De auto raakte beschadigd en moest worden getakeld. De 20-jarige automobilist kan nog wel een bekeuring tegemoet zien omdat hij op een brom/-fietspad reed. Hij verklaarde dat hij het het bord niet had gezien.

---- --