Laat iedereen jouw stad ervaren


AMSTERDAM, 20070119 -- Visitopia.com is gelanceerd. Een website waar je lokale informatie kunt vinden over alle steden ter wereld. De informatie is afkomstig van lokale bewoners die een eigen gedeelte van de website runnen. Hierdoor weet je precies waar je heen moet in een stad, nog voordat je een reis hebt geboekt. Op deze manier van reizen wordt een steden trip een echte belevenis.

Op visitopia.com kunnen gebruikers bestemmingen zoeken over de gehele wereld. Je kunt er alles vinden wat je wilt weten over een stad en er is altijd een directe mogelijkheid om een reis te boeken. Door te klikken op de steden lijst of door het selecteren van een stad op de wereldkaart, krijg je direct toegang tot alle weetjes over de verschillende steden. Visitopia verstrekt lokale informatie om de mogelijkheid te creëren echt in contact te komen met de lokale bevolking, de verschillende lifestyles en met verschillende culturen. Op de website komen informeren, deelnemen, netwerken, reizen, en goede doelen bij elkaar en dat allemaal voor dezelfde prijs of minder. Daarbij gebruikt Visitopia de omzet en bedrijfsbronnen om te investeren in de omgeving. Zo maakt Visitopia zeker dat toekomstige generaties net zo van reizen kunnen genieten als wij.



Om de zogenaamde belevenis te realiseren maakt visitopia het mogelijk, voor inwoners van alle steden over de hele wereld, een eigen stads gids te maken. Door het toevoegen van alle informatie over jou stad creër je een complete gids en kun je direct beginnen met het verdienen van geld . Als men besluit een franchiser te worden kunnen zij direct hun stad vertegenwoordigen. Tenslotte, "Wie is er meer geschikt om je door New York te gidsen, dan een echte New Yorker?"
De Amsterdamse site is klaar voor gebruik. Alle andere steden zijn per 10 december 2006 beschikbaar, nadat franchisers uit de verschillende steden hun informatie hebben toegevoegd. Zo wordt visitopia.com een complete steden gids. Door het beschikbaar stellen van deze gids zorgt Visitopia ervoor dat de wereld binnen handbereik ligt. Iedereen kan mee doen als een franchisers of als contributer.

Alle toegang

Op de website kun je informatie terug vinden over de meest romantisch parken, de beste restaurants en zelfs complete excursies. Op deze manier is het mogelijk om alle lokale gewoontes te ervaren en beter te begrijpen.
Het idee achter de website is het creëren van een gids die reizigers precies verteld wat er te zien en toe doen is, om zo de stad van zijn beste kant te laten zien. Door het werken met franchisers maakt Visitopia zeker dat de website een kritisch blik en een compleet plaatje van een stad geeft. Op deze manier hebben zowel Visitiopia als de franchisers voordeel. Als iemand een franchiser wordt krijgt diegene de mogelijkheid een eigen onderdeel van de website te runnen. Ze kunnen constant nieuwe informatie toevoegen, geld verdienen en andere hun stad laten beleven.

Blijf reizen

Door het boeken van een reis via visitopia.com help je gelijk mee aan het verbeteren van de wereld. Alleen al door het boeken van een reis steun je goede doelen. De enige vraag die dan nog rest is: Als je op reis gaat, zou je dan niet gelijk een goed doel steunen, voor hetzelfde geld of minder?





Visitopia