Nieuwe laptop Advance SL9420. Wereldprimeur


SL9420 begeeft zich in het hogere marktsegment

HEEMSTEDE, 20070119 -- Heemstede, 19 januari 2007 - Advance technology, de specialist in draagbare en innovatieve producten, introduceert de Advance SL9420. De ultieme laptop voor zware multimediatoepassingen. De SL9420 is in geheel Nederland en België per direct verkrijgbaar.

De nieuwe generatie laptops laat menig PC ver achter zich als het op prestaties aankomt. Groot voordeel van de laptop is natuurlijk zijn draagbaarheid en communicatiemogelijkheden. Het is dan ook niet voor niets dat laptops vandaag de dag meer verkocht worden dan PC's.

De Advance SL9420 is absoluut een unicum in Nederland. Zij heeft unieke specificaties die bij geen enkel ander merk aanwezig zijn.
De SL9420 is voorzien van een 20,1" WSXGA+ TFT-scherm welke aangestuurd wordt door een dubbele videokaart met SLi-technologie. Beschikt over 2 harde schijven in RAID-opstelling, de nieuwste AMD processor, geïntegreerde megapixel camera en alle gangbare aansluitingen die je op een laptop kan verwachten. Alles tezamen betekent dat dit ongetwijfeld het meest geavanceerde systeem op de Nederlandse markt is.

De SL9420 maakt gebruik van de nieuwste AMD Turion X2 processor en een Front Side Bus van 1600MHz (FSB zorgt voor de datadoorvoer van en naar de processor tussen de verschillende onderdelen).

RAID 0 en 1 waren voorheen alleen gemeengoed bij desktops en servers. Advance zet hier wederom een nieuwe standaard neer door dit ook toe te passen in haar nieuwe SL9420 laptop. Door gebruik te maken van 2 harde schijven (max. 7200RPM) kan er naast meer snelheid ook een totale opslagcapaciteit van 160Gb geboden worden. Dankzij de nieuwe standaard, Serial ATA, zijn deze harde schijven nog sneller. Middels de RAID 0 functie wordt er meer snelheid verkregen en via RAID 1 beschikt men over mirror technologie, zodat er nooit meer data verloren gaat.

Wat netwerken betreft komt de SL9420 niets tekort. Naast de standaard Wi-Fi en Bluetooth-module is de SL9420 uitgerust met een Gigabit netwerkaansluiting.

Een snelle laptop is niets zonder snel en voldoende geheugen, dus is er de mogelijkheid om in totaal 2Gb aan DDR2 geheugenmodules te plaatsen die draaien op een snelheid van max. 677MHz.

De SL9420 is de ideale multimediamachine. Standaard wordt er een DVD-brander en een TV-tuner meegeleverd. In het scherm is een megapixel camera gemonteerd waardoor een externe webcam niet meer nodig is.

Ook op audiogebied is de SL9420 uitmuntend. Gebruikmakend van de SRS/WOW 3D sound technologie zijn de audioprestaties bijzonder goed te noemen. Naast de standaard digitale audio-uitgang (SPDIF) beschikt de SL9420 ook over analoge uitgangen voor 8 kanaals surround sound. Surround speakersets kunnen hier dus eenvoudig op aangesloten worden. Zelfs een krachtige subwoofer en 4 speakers zijn standaard intern aanwezig.

Op grafisch gebied staat de SL9420 zijn mannetje. Voorzien van maar liefst 2 videochips van Nvidia in Sli opstelling en elk 512Mb DDR3 geheugen en Pci-express standard (16x), is elke game probleemloos te spelen. Ook het bekijken van een DVD is een ware belevenis met de SL9420. Het 20,1" TFT-scherm maakt gebruik van de Super Clear Glossy technologie. Een technologie die het scherm scherper en contrastrijker maakt.

De Advance SL9420 huisvest alle gangbare aansluitingen (o.a. USB 2.0 en Firewire), inclusief een digitale monitoraansluiting (DVI) om een externe TFT-scherm aan te sturen. Ook een 4-in-1 cardreader ontbreekt niet op de SL9420.

De Advance SL9420 is verkrijgbaar vanaf ¤ 2.520,- (excl. Btw) inclusief 3 jaar on-site garantie.

Advance Technology
Advance Technology, gevestigd te Heemstede, is al meer dan 25 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet Pc's en mobiele oplossingen.

Digitale foto's in hoge resolutie van de producten zenden wij u op verzoek toe of vindt u op home.planet.nl/~advan010/home2.htm

Extra informatie over toegepaste technieken:
www.slizone.com/object/slizone_notebooks.html
www.laptops.nl/laptops/vx7620/vx7620-raid-0.htm
www.srslabs.com/ae-wowtech828.asp
www.laptops.nl/laptops/sl9420/sl9420-index.htm





Advance Technology