Gemeente Vlaardingen


Wervingsdag bij Van Gansewinkel
16 januari 2007

Op zaterdag 20 januari 2007 opent Van Gansewinkel aan de Kreekweg te Vlaardingen om 12.00 uur haar deuren voor geïnteresseerde werkzoekenden. Het doel van de open (mid)dag is het werven van nieuw personeel. Bezoekers kunnen kennismaken met de organisatie. Ook worden de specifieke dienstverleningsvormen van Van Gansewinkel gepresenteerd.

Gemeente ook van de partij
Medewerkers van Van Gansewinkel zullen demonstraties geven en een wervingsteam staat klaar om sollicitanten in te schrijven. Ook de gemeente Vlaardingen zal met een stand aanwezig zijn. De wervingsdag is in nauwe samenwerking met de gemeente Vlaardingen tot stand gekomen.

Cliënten van SZW uitgenodigd
Van Gansewinkel is een samenwerkingspartner van de gemeente, in het bijzonder van de afdeling Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Van Gansewinkel heeft al meerdere werkervaringsplaatsen geboden aan de cliënten van SZW. Op de open dag werft Van Gansewinkel voor reguliere banen. Via de nieuwsbrief van SZW zijn alle cliënten voor de wervingsdag van Van Gansewinkel uitgenodigd.

Meld u aan!
Kijk voor meer informatie over de open dag op de website 'Afval werkt', zie rechterkolom. Daar kunnen belangstellenden zich ook aanmelden.

Afval inzamelen, bewerken en overslaan
Vanuit de vestiging van Van Gansewinkel in Vlaardingen worden allerhande soorten afval van duizenden bedrijven in Zuid-Holland ingezameld. Een deel van het afval wordt op de locatie bewerkt en/of overgeslagen. Van Gansewinkel Zuid-Holland is een van de zeven regiokantoren van de landelijke afvaldienstverlener en heeft dagelijks een honderd voertuigen op de weg.