Ingezonden persbericht


LANDELIJKE EN REGIONALE MEDIA

datum Maandag 15 januari 2007

Goede Zaken en Grolsch De Graafschap live vanuit stadion De Vijverberg

Wekelijks LIVE TV uitzendingen vanuit stadion De Vijverberg

Graafschap TV start deze week met twee nieuwe TV programma's die beiden worden gepresenteerd vanuit stadion De Vijverberg in Doetinchem:

Business to business in Goede Zaken! met Bert de Regt

GraafschapTV brengt vanaf zaterdag 20 januari een businessprogramma van en voor bedrijven in Oost-Gelderland. Format, presentatie en vormgeving zijn afwisselend, strak en uitdagend. Presentator Bert de Regt is prikkelend kritisch, nieuwsgierig, adrem en deskundig. Het gaat om een wekelijks programma op de zaterdagavond (vanaf 20.00 uur) en zondag overdag. Het programma wordt gepresenteerd vanuit de Davilex-lounge in stadion De Vijverberg.

Uitzending: zaterdagavond vanaf 20.00 uur en zondagmiddag vanaf 11.00 uur (uitzending ieder uur)

Grolsch De Graafschap LIVE! met Marc Teloh

Het gaat goed met voetbalclub de Graafschap en dat betekent sfeer op de Vijverberg. Graafschap TV brengt direct na elke thuiswedstrijd vanuit het stadion een LIVE nabeschouwing. Presentator Marc Teloh ontvangt aan zijn tafel prominente voetballers, Graafschapspelers, de trainer en deskundige analisten. Uitzending: bij elke thuiswedstrijd van 21.45 tot 22.30 uur, waarna direct overgeschakeld kan worden naar De Wedstrijden op Tien.

Uitzending: vrijdagavond live van 21.45 tot 22.30 uur (herhaling vanaf 23.15 uur, ieder uur)

Uitzendgebied Graafschap TV

Aalten Berkelland Bronckhorst Brummen Doesburg Doetinchem Lochem Oost-Gelre Rijnwaarden Oude IJsselstreek Montferland Winterswijk Zevenaar Zutphen

Graafschap TV is sinds maandag 3 juli de regionale TV zender voor heel Oost- Gelderland en bereikt hiermee met de dagelijkse gepresenteerde televisieprogramma's ruim een half miljoen inwoners.

Voor meer informatie over dit TV programma kunt u contact opnemen met:

Wim Maatman
Programmadirecteur
T. 0888 ­ 33 33 33


---- --