Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Rietmolen- Licht gewond door botsing tegen omgewaaide boom|
|     |                                                          |

Een 39-jarige automobilist uit Eibergen is vrijdagochtend om 08.00 uur gewond geraakt aan zijn arm. De man reed over de Voorste Russchemorsdijk in de richting van Rietmolen. Ongeveer halverwege de weg lag een omgewaaide boom. De man merkte deze te laat op waardoor hij er tegen aan botste. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte door de aanrijding totaal vernield.

Vorden- Fietser gewond na aanrijding Vrijdagochtend rond 11.30 uur raakte een 66-jarige man uit Vorden gewond na een aanrijding met een 42-jarige automobiliste uit Vorden. De automobiliste reed over de Burg. Galleestraat komende uit de richting van 't Jebbink. Zij verleende op het kruispunt geen voorrang aan de voor haar van links komende 66-jarige fietser uit Vorden. Een aanrijding was het gevolg. De fietser is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Winterswijk- Gewond na aanrijding

Een 18-jarige vrouw is vrijdag licht gewond geraakt na een aanrijding. De 18-jarige automobiliste uit Borken( DL) en een 24-jarige automobilist uit Sudlohn (DL) reden vrijdagmiddag over de Kottenseweg komende uit de richting van Duitsland. Voor hen in dezelfde richting reden een 41-jarige automobilist uit Winterswijk en een 22-jarige automobilist uit Essen (DL). De 22-jarige automobilist wilde links afslaan waarop de 41-jarige man achter hem stond te wachten. De 18-jarige zag dit te laat en botste tegen de 41-jarige man op en deze botste door de aanrijding tegen de 22-jarige automobilist op. De 24-jarige automobilist reed achterop de 18-jarige. De 18-jarige vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Didam- Rijden onder invloed

Een 33-jarige automobilist uit Gendringen is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.35 uur aangehouden aan de Kerkwijkweg. De man werkte mee aan een blaastest. Deze wees uit dat hij alcohol gedronken had. Ademanalyse op het bureau wees een promillage van 0.71 uit. De man kreeg een rijverbod en een procesverbaal wordt opgemaakt.

Doetinchem- Man na woordenwisseling geslagen

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.00 uur een 26-jarige man uit Schaijk aangehouden aan het Simonsplein. De man wordt ervan verdacht een 21-jarige man uit Doetinchem te hebben geslagen. De mannen zouden een woordenwisseling hebben gehad. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Einde berichten


---


---


---

---- --