Politie Gelderland-Zuid

Drie personen mee na mishandeling

Oosterhout en Nijmegen, 21-01-2007 o Vrijdagnacht hebben politiemensen in Oosterhout en Nijmegen drie personen aangehouden. Een voor het inrijden op een andere vrouw; twee voor een voorafgaande openlijke geweldpleging.

In eerste instantie troffen de politieagenten op straat in Oosterhout een 40-jarige gewonde vrouw aan. Zij verklaarde door een automobiliste aangereden te zijn. De verdachte automobiliste was daarop weggereden richting de wijk Tolhuis. De gewonde vrouw is door de ambulance ter plaatse geholpen. Zij verklaarde dat haar 20-jarige dochter ook in deze auto had gezeten als passagier.

Op de Tolhuis werd den 32-jarige bestuurster en de dochter inderdaad aangetroffen. De bestuurster is daarbij aangehouden en haar auto in beslag genomen. De dochter deed aangifte van mishandeling. Zij verklaarde in een woning in Oosterhout door twee personen te zijn mishandeld. Hierop zijn politieagenten naar de bewuste woning gegaan en troffen een 31-jarige man en 28-jarige vrouw aan. Zij zijn voor openlijke geweldpleging aangehouden.
Tot nu toe blijkt uit de rechercheverhoren dat alle personen elkaar kennen en relationele aspecten de aanleiding tot alle acties zijn.(01)