Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Inspraakavond verbeterplan Bertram

22 januari 2007 print

Voor Bertram is een verbeterplan opgesteld. Het doel van dit plan is om te komen tot een beter functionerende openbare buitenruimte. Een buitenruimte die duurzaam en zo efficiënt mogelijk voor de diverse gebruikers wordt ingericht.

Belangstellende bewoners van Bertram en de omgeving daarvan kunnen hun mening over dit plan kenbaar maken.

Uitnodiging

Wij organiseren daarvoor een inspraakbijeenkomst op maandag 29 januari in het Alkwin Kollege. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

U krijgt tijdens de inspraakbijeenkomst de gelegenheid om opmerkingen over het plan te maken. Aan de hand van het inspraakresultaat beoordelen wij of het noodzakelijk is de plannen bij te stellen.

Ter inzage

U kunt het verbeterplan en de tekening downloaden om rustig thuis te bekijken (zie rechter balk).

Het voorstel en de bijbehorende tekening liggen eveneens tot aan de inspraakavond voor u ter inzage. U kunt de stukken bekijken tijdens de openingsuren van de receptie van het gemeentehuis en in de openbare bibliotheek aan de Alfons Ariënslaan 1.

Het voorstel en tekening zijn tijdens de inspraakavond in de zaal beschikbaar. De zaal is een half uur voor aanvang van de bijeenkomst open zodat u een en ander ook daar nog kunt bekijken.

Meer informatie?

Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer E.J. Warmerdam van de afdeling Leefomgeving, rechtstreeks te bereiken op telefoonnummer (0297) 513 289.
^
Bertram

* Openingstijden

* Locaties ter inzage legging


* Verbeterplan Bertram

* Overzichtstekening