Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 22 januari 2007

Steun van het SNS REAAL Fonds voor C
Aanzienlijke donatie van fonds voor campagne

Tweehonderdduizend euro ontvangt C, omroep voor kunst en cultuur van het SNS REAAL Fonds als startbijdrage om de ledenwerfcampagne succesvol te kunnen uitvoeren. Bestuur en directie van het fonds stellen zich volledig achter dit nieuwe initiatief.

"Een omroep die zich expliciet richt op verbreiding van kunst en cultuur is van groot belang. De kwaliteit van de samenleving is er mee gediend", aldus Jonne Verburg, directeur van het SNS REAAL Fonds. "C vindt terecht dat juist de publieke omroep hier een belangrijke taak heeft en dat de uitvoering ervan dringend versterking behoeft. Daarom draagt het SNS REAAL Fonds graag concreet bij aan de realisering van de doelstellingen van dit belangrijke initiatief".

Het SNS REAAL Fonds ondersteunt projecten en activiteiten van algemeen belang met sociale of ideële strekking. Hierbij gaat het vooral om projecten op het gebied van kunst en cultuur.

Ad 's-Gravesande en Kees van Twist, initiatiefnemers van C, zijn erg gelukkig met de toezegging van het fonds:"Dit betekent een welkome bijdrage in de dekking van de kosten van onze campagne en biedt ons gelegenheid te werken aan de intensivering van de wervingsacties voor C vanaf maart 2007. We zetten door, want de noodzaak van een omroep voor kunst en cultuur is onveranderd groot".

Zie ook: www.snsreaal.nl en www.omroepc.nl

----------


Ingezonden persbericht