Time : 12:27:02
Date : 24 January 2007
Sender Name: NEC Philips Unified Solutions NV

NEC Philips Unified Solutions en Nimava Group BV sluiten Beneluxovereenkomst

Brussel (België), januari 2007 - Wegens goede resultaten en een uitstekende samenwerking hebben NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) en zijn distributeur Nimava Group BV besloten om hun samenwerkingsstructuur aan te passen: gezien de Benelux georiënteerde focus van Nimava en het streven naar verhoogde synergie tussen beide partijen, zal NEC Philips vanaf dit jaar zijn KMO-activiteiten met Nimava Group BV op Benelux-niveau centraliseren en aansturen. Door deze regionale samenwerking zal Nimava in staat zijn om de succesvolle introductie van de IPC 500 op de Benelux markt en het toenemende succes van de IPC 100 verder uit te bouwen en te voorzien van een extra impuls. Bovendien bevestigt deze overeenkomst het vertrouwen van beide organisaties in de Benelux KMO-markt en het daarbij horende productgamma.

Meer informatie bij:
Birgit Roels
NEC Philips Unified Solutions NV
Tel: +32 2 525 74 40 (niet publiceren)
E-mail: birgit.roels@nec-philips.com

Over NEC Philips Unified Solutions
NEC Philips Unified Solutions is een toonaangevende leverancier van bedrijfscommunicatieoplossingen voor alle types en groottes van bedrijven. Het werd opgericht in 2006 als een joint venture van NEC Corporation en Koninklijke Philips Electronics en kan bogen op meer dan 50 jaar ervaring in de levering van bedrijfscommunicatiesystemen, applicaties, netwerken en diensten aan klanten over de hele wereld. De hoofdzetel van NEC Philips Unified Solutions is gevestigd in Hilversum (Nederland), en de onderneming staat ter beschikking van haar klanten via een wereldwijd net van verkooporganisaties, businesspartners en verkopers met toegevoegde waarde. Meer informatie is terug te vinden op: www.nec-philips.com.

Over NEC Corporation
NEC Corporation (NASDAQ: NIPNY) is een van 's werelds leidinggevende leveranciers van professionele internet-, breedband- en bedrijfsoplossingen die tegemoetkomen aan de gespecialiseerde noden van zijn gediversifieerde, wereldwijde klantenbasis. NEC biedt gepersonaliseerde oplossingen in kerndomeinen als computers, netwerking en elektronische apparatuur, via de integratie van zijn technische competenties in IT en netwerken, en het aanbieden van geavanceerde halfgeleideroplossingen door NEC Electronics Corporation. De NEC Group stelt wereldwijd meer dan 150 000 mensen tewerk. Bijkomende informatie is teug te vinden op: http://www.nec.com
Newsroom: http://www.nec.co.jp/press/en/

Over Koninklijke Philips Electronics
Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een van de grootste ondernemingen ter wereld op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en technologie en biedt producten, diensten en oplossingen aan die aansluiten bij het motto van het merk, "sense and simplicity. Philips, met hoofdkantoor in Nederland, stelt 126.000 personen tewerk in ruim 60 landen. Met een omzet van 30,4 miljard EUR in 2005 is de onderneming marktleider in medische beeldvorming, patiëntenbewakingssystemen, energiezuinige lichtoplossingen, apparaten voor persoonlijke verzorging, huishoudelijke toestellen en consumentenelektronica. Nieuws over Philips vindt u op www.philips.com/newscenter Philips België realiseerde in 2005 een omzet van 1,6 miljard EUR en stelt 4.400 personen tewerk. Voor meer informatie over Philips België: www.philips.be

Op de toekomst gerichte mededelingen
Dit bericht kan op de toekomst gerichte mededelingen bevatten met betrekking tot de financiële toestand, operationele resultaten en activiteiten van NEC en Philips en bepaalde plannen en doelstellingen van beide bedrijven met betrekking tot die punten. Door hun aard brengen op de toekomst gerichte mededelingen risico's en onzekerheden met zich mee omdat ze betrekking hebben op gebeurtenissen die afhankelijk zijn van omstandigheden die zich voordoen in de toekomst en er zijn veel factoren waardoor de werkelijke resultaten en ontwikkelingen aanzienlijk kunnen afwijken van de resultaten en ontwikkelingen zoals beschreven of geïmpliceerd door de toekomstgerichte mededelingen.

URL: http://www.nec-philips.com
http://www.nec.com
http://www.philips.be