Saxion Hogescholen
BR>

di 23 januari 2007

Pabo Deventer speelt musical voor Guatamala

In het kader van het jaarlijkse muziekthema voeren eerstejaars pabostudenten de musical "Euh........ja?" op. De musical gaat over een prinsesje dat geen nee kan zeggen. De musical wordt op twee locaties gegeven voor de groepen 4 en 5 van verschillende basisscholen in Deventer. Zoals elk jaar proberen de studenten hierbij zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel. Dit jaar is dat de Elly's Kids Foundation die schoolfondsen voor kinderen in Guatemala verzorgt.

De musical duurt ongeveer 45 minuten er vinden voorstellingen plaats op donderdag 25 januari en vrijdag 26 januari.. Op donderdag wordt van 9.00 tot 15.00 uur elk uur een voorstelling gegeven. 's Avonds is er een voorstelling om 19.30 uur, welke is vrij toegankelijk is. Op vrijdag 26 januari is er elk uur een voorstelling van vanaf 9.00 tot 12.00 uur. In het totaal wordt de musical 16 maal opgevoerd.

De voorstellingen worden gehouden bij: Obs de Slingerbos, Slingerbos 2 te Diepenveen en Obs de Wizard, Andriessenplein 13 te Deventer.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------