Ingezonden persbericht


Persbericht:

CIBIT solliciteert naar de functie van werkgever

Bilthoven, 25 Januari 2007. De toenemende druk op de arbeidsmarkt dwingt werkgevers in de IT-sector tot een innovatieve benadering van de werving van consultants. Daarom kiest CIBIT, a DNV company - wegens groot succes - nogmaals voor een geheel andere benadering.

CIBIT start een sollicitatieprocedure waarin de rollen nou eens omgedraaid zijn. In deze omgekeerde wereld kunnen consultants de directie - en mogelijk toekomstige collega's - het hemd van het lijf vragen.

De arbeidsmarktcampagne, op basis van een concept van Dinand Jansen van ACA-jes, bestaat uit paginagrote advertenties in de weekbladen voor consultants in combinatie met banners en een interactieve website. Via de site 'http://www.DeOmgekeerdeWereld.com' kunnen consultants nagaan of CIBIT als werkgever bij hen past.

Als dat het geval is, kan CIBIT uitgenodigd worden om zich tijdens het event 'De Omgekeerde Wereld' op donderdag 8 maart a.s. te presenteren. De consultants nemen de touwtjes verder in handen door zelf alle vragen te stellen om zo te ontdekken of CIBIT voor de consultant de beste werkgever is.

------