Oad reizen

Oad Reismarkt ook dit jaar weer een succes | Donderdag 25 Januari

Op zondag 21 januari heeft Oad haar jaarlijkse Reismarkt georganiseerd. Ook dit jaar waren er ruim 4000 bezoekers en kijkt Wim Gramsma van Oad Reizen tevreden terug. "Met het verstrekken van reisinformatie in de vorm van dia- en videopresentaties en een persoonlijk antwoord van Oad-medewerkers op vragen van de bezoekers, voorziet Oad met de organisatie van de Reismarkt duidelijk in een behoefte."

Informatie
In Hotel Van der Valk in Hengelo konden geïnteresseerden terecht voor meer informatie over een reeds geboekte bestemming of werden geholpen hun keuze voor de komende vakantie te bepalen. De 46 informatiestands werden door productmanagers, reisleiders en partners van Oad Reizen bemand. Bovendien konden de bezoekers er terecht voor reisgidsen, boeken, video's en buitensportartikelen. Zangkoor Amazing en een workshop Oriëntaals dansen maakten de vakantiesfeer helemaal compleet.

Presentaties
In 11 verschillende zalen werden doorlopend audiovisuele en videopresentaties verzorgd over typische Oad-bestemmingen, variërend van China tot Noorwegen. Opvallend was de belangstelling voor de presentatie van de Zuid-Afrikaanse Oad-reisleider Kassie de Waal die met zijn Afrikaanse tongval, leuke videobeelden en levendige verhalen de vele toehoorders wist te boeien.

Herhaling
Oad is voornemens ook volgend jaar weer een reismarkt te organiseren. O.a. via de Oad-reisgidsen, www.oad.nl/beursagenda en de ANVR-reisadviseurs zullen de vakantiegangers daarover weer uitgebreid geïnformeerd worden.