Time : 13:49:12
Date : 31 October 2006
Sender Name: VPR Consult. bvba

Na het succes van de vorige editie:

6 Dagen Internationaal Vakantiesalon Antwerpen

De 29ste editie van het Internationaal Salon voor Vakantie, Toerisme & Caravanning in Antwerpen gaat van start op vrijdag 26 januari 2007 en loopt tot en met woensdag 31 januari 2007. Net als bij de vorige uitgave werd ook nu het aantal dagen op 6 gehouden. Een bewuste keuze.

Organisator Sinva Exhibitions kreeg vorig jaar niets dan positieve reacties op de beslissing om de duur van de beurs terug te brengen tot 6 dagen. "Het is een internationale trend", aldus organisator Emmanuel Rubens. "Collega- beursorganisatoren in binnen- en buitenland opteren eveneens voor kortere salons. Daarmee komen we tegemoet aan de vraag van de exposanten en dan vooral van de bureaus voor toerisme. Voor hen wordt deelname aan wereldwijde vakantie- en toerismebeurzen immers duurder naarmate het evenement langer duurt. Alleen al de kosten om de beursmedewerkers ter plaatse te logeren, zijn niet te onderschatten."

Exposanten hebben baat bij een doelgericht, geïnteresseerd publiek. Ook hier wordt de vernieuwing verder gezet, aldus Emmanuel Rubens: "Sedert vorige editie maken we er werk van het beter geïnformeerde publiek te bereiken. Met gerichte communicatie-acties over het aanbod op de beurs proberen we de interessante doelgroepen voor onze exposanten naar het Vakantiesalon te halen."
De 29ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen kiest dus voor 6 dagen kwaliteit en een gevarieerd aanbod.

Gastland Kroatië is in dit opzicht alvast een goede keuze geweest; het land pakt zijn deelname aan het salon bijzonder dynamisch aan met een engagement dat verder gaat dan enkel de aanwezigheid op de beurs zelf. De centrale stand van Kroatië in hal 4 van Antwerp Expo zal voor vele bezoekers trouwens een verrassende ontdekking zijn van de vele vakantiemogelijkheden die bekende en minder bekende regio's van het land bieden.

Inspelend op de actuele trend naar meer outdoorvakanties, is er een uitbreiding van het aanbod camping, caravanning en motorhomes. En ook liefhebbers van de duiksport op reis vinden op het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen een schat aan informatie.


---

29ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen Gastland Kroatië
Van vrijdag 26 januari t.e.m. woensdag 31 januari 2007 Antwerp Expo - Jan Van Rijswijcklaan 191 - 2020 Antwerpen Alle dagen open van 10.00 tot 18.00 u
!!! Nocturnes op vrijdag 26 en dinsdag 30 januari: open van 12.00 tot 21.00 u !!!


---