Stadsdeel ZuiderAmstel Amsterdam


Sporty Party Day in het De Mirandabad

In opdracht van het project TEAMstages vindt er en nieuwe schoolactiviteit plaats in het De Mirandabad. Dit evenement, genaamd Sporty Party Day, is georganiseerd door vijf stagiaires van het TEAMstages team van het bad. Het idee voor dit evenement is ontstaan vanuit de stageopdracht die door het bad aan het team gegeven is. De stagiaires hebben onderzocht hoe het bad meer bezoekers op de vrijdagmiddag zou kunnen trekken. Maar het is de 26ste vooral de bedoeling de kinderen een leuke, sportieve dag in het bad te bezorgen.

Het evenement vindt plaats op vrijdag 26 januari in het De Mirandabad, De Mirandalaan 9 van 13.30 uur tot 16.00 uur.

De Sporty Party Day is georganiseerd voor 150 kinderen van De Buitenveldertse Montessorischool en bestaat uit verschillende sportactiviteiten als aquajoggen en discozwemmen. Ook zijn er clowns, een DJ en een entertainer aanwezig. Als vanzelfsprekend krijgen de kinderen een lekker drankje. De activiteiten worden door de stagiaires onder begeleiding van medewerkers van het bad uitgevoerd. Om het feest compleet te maken komt voormalige bokskampioen Arnold van der Leijde een impuls geven aan de aquajoggles. Bovendien staat de kinderen en de stagiaires zelf een verassing te wachten, er komt namelijk nog een bekende Nederlander naar het evenement toe.

TEAMstages
TEAMstages is een project van Joop van den Ende en het ROC Amsterdam dat jongeren helpt om stageplekken te vinden. Het team van het De Mirandabad bestaat uit vijf stagiaires van verschillende niveaus en opleidingen. Het stageteam van het bad heeft de afgelopen vijf maanden hard gewerkt aan het ontwikkelen van dit nieuwe schoolactiviteiten aanbod voor het De Mirandabad.
Voor meer informatie over TEAMstages naar www.teamstages.nl.

Het programma van de Sporty Party Day is als volgt: 13.30 uur Welkomstwoord en toespraak Teamlid
13.30 uur - 15.05 uur Start sportactiviteiten
15.30 uur Einde activiteiten
16.30 uur - 17.00 uur borrel met de V.I.P's,
wethouder Henk Boes snijdt samen met voormalig bokskampioen Arnold van der Leijde de taart aan
17.00 uur einde