Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

1 december 2006

Snowevent 2007: wintersportspektakel voor studenten in Oostenrijkse sneeuw

Van 26 tot en met 29 januar 2007 vindt wederom het Snowevent plaats, hét wintersportspektakel voor studenten. Een weekend lang `ski & board', `fun & sport' in de Oostenrijkse sneeuw. Het Snowevent wordt georganiseerd door studentencommunity Studenten.net. De 400 beschikbare tickets zijn niet te koop, maar alleen te winnen. Leden en bezoekers van Studenten.net maken middels prijsvragen, acties en promoties kans op een ticket.

Het Snowevent staat geheel in het teken van sportiviteit en ontspanning. Overdag worden de studenten begeleid door instructeurs van outdoorspecialist Mauri en 's avonds gaat het dak eraf. Henk Witteveen, programmeur van onder meer de FFWD Dance Parade en Sneakerz (de populairste clubavond van dit moment), verzorgt het avondprogramma. Zo zijn er optredens van Replay, Gelazer! en Richard Pieneman.

GROOT SUCCES
"Studenten.net is altijd op zoek naar originele acties en evenementen. In samenwerking met diverse partners van Studenten.net is vorig jaar voor het eerst het Snowevent georganiseerd. Dit was zo'n groot succes, dat meteen is besloten om in 2007 wederom de sneeuw op te zoeken", aldus John Wittmaekers, directeur Studenten.net.

HOOFDSPONSOR STUDENTENPOLIS
Hoofdsponsor van het Snowevent, Studentenpolis.nl , wil middels het Snowevent duidelijk maken dat sportiviteit en fun heel goed samengaan. Door 's ochtends zorg te dragen voor een warming up en door het faciliteren van massages voor de extreem sportieven, wordt aandacht gevraagd voor verantwoord sporten ter voorkoming van blessures.

LOCATIE
Als locatie voor het Snowevent is dit jaar gekozen voor het Oostenrijkse skigebied Axamer Lizum. Dit sneeuwzekere skigebied is speciaal aangelegd voor de Olympische Spelen van 1964. Om geheel in de Olympische sfeer te blijven, overnachten de studenten in het Olympia Hotel. Het skigebied is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde skiër of boarder. Nieuw is het snowpark voor boarders en freeriders, waar tijdens het Snowevent diverse clinics en spectaculaire demonstraties worden gegeven.

OVER STUDENTEN.NET
Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland met ruim 200.000 leden en meer dan 20.000 bezoekers per dag. Moederbedrijf All4Students BV is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan hbo en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op de sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, kamers, kortingen, prijsvragen, reizen, informatie over studie, carrière en vrije tijd.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

NOOT VOOR DE PERS
Er zijn enkele plekken voor de pers beschikbaar. Bij interesse en voor meer informatie kunt u bellen met Studenten.net, John Wittmaekers, telefoon 050 ­ 210 28 60 of 06 ­ 55 71 43 02


- Snowevent.nl

- Studenten.net

- Studentenpolis.nl


---- --