Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

DON DIABLO SLAAT HANDEN INEEN MET TONY BELL VOOR 'STAND UP'

De nieuwe Don Diablo single 'Stand Up' ligt vanaf 26 januari in de winkel!

Vrijdag 26 januari zal Don Diablo zijn nieuwe single 'Stand Up' met Tony Bell uitbrengen. 'Stand Up' is al weer de vijfde single van Don Diablo op zijn eigen Sellout Sessions label en is tevens afkomstig van het aanstaande Don Diablo album 'Respect Doesn't Pay the Bills', dat later dit jaar verkrijgbaar zal zijn. 'Stand Up' is geschreven, geproduceerd, gearrangeerd, gecomponeerd en gezongen door Don Diablo. De background vocals tijdens het refrein worden verzorgd door de Amerikaanse zanger Steve Clisby, die onder andere getoerd heeft met artiesten als Tina Turner, Santana, Level 42, Frank Zappa, Hot Chocolate en Kool and the Gang, en zijn werk is tevens gebruikt door artiesten als Groove Armada en Neneh Cherry.

Op de single staat tevens een radio versie van 'Down the Drain', hetgeen de plaat is die de afgelopen maanden dansvloeren over de hele wereld verwoest heeft en onder andere ondersteund wordt door DJ's als Paul van Dyk, Anthony pappa, Annie Nightingale en de Plump DJ's. Tevens staan er twee 'Stand Up' remixen op de single van respectievelijk Jordy Lishious, die het momenteel heel goed doet met zijn inbreng in het Jaymen project, en van Darren Mase, hetgeen een nieuwe naam voor een producer is die in het verleden onder andere enkele producties en remixen samen met Sander Kleinenberg heeft gemaakt.

Daarnaast staat op de single tevens de ongecensureerde versie van de videoclip, die vanaf volgende week ook op Tonybell.nl te vinden zal zijn samen met de zogenaamde 'making of' van de videoclip. De gecensureerde versie was reeds eerder op TMF te zien. Als je wilt weten wat je gemist hebt, koop dan snel de single of surf naar Tonybell.nl. Actrice Anna Drijver speelt tevens een speciale gastrol in de videoclip naast Don Diablo en Tony Bell, die eerder ook al te zien was in de nieuwe clip van The Opposites.

Meer informatie:
www.dondiablo.com
www.dondiablo.hyves.nl
www.tonybell.nl
www.tonybell.hyves.nl
-----------------------
Voor interviews, fotomateriaal en meer informatie met betrekking tot Don Diablo, kunt u contact opnemen met Stephan Oorbeek: Tel. +31 624533391 | Fax +31 235653555 | info@muzikology.com