Presentatie Boogie Woogie Festival in Ermelo


ERMELO, 20070119 -- Op zondag 28 januari aanstaande vindt vanaf 14:00 uur in hotel/congrescentrum De Heerlickheijd van Ermelo een swingende muzikale middag plaats. Dit gratis toegankelijke evenement wordt georganiseerd in het kader van de komst van het Internationale Boogie Woogie Festival Holland naar Ermelo, dat op zaterdag 10 maart zal plaatsvinden.

Tijdens de feestelijke presentatie treedt een aantal gerenommeerde musici op, waaronder de pianisten Martijn Schok, Jaap Dekker en Jeroen Sweers. Tevens wordt muzikale medewerking verleend door de leden van de Martijn Schok Boogie & Blues Band, te weten jazzsaxofonist Rinus Groeneveld, blueszangeres Greta Holtrop, drummer Maarten Kruijswijk en contrabassist Sergei Shapko.

Ook geven de dansers van het Showteam Boogie World acte de présence, waaronder de Nederlands kampioenen boogie woogie dansen.

"Middels deze presentatie bieden we het publiek de gelegenheid om kennis te maken met de muziekstijlen die tijdens het aanstaande festival zullen worden gespeeld, waaronder boogie woogie, blues, jazz en gospel. Jaarlijks spelen op ons festival topmusici binnen deze genres, afkomstig uit de gehele wereld", aldus de organiserende Stichting Boogie Promotions Holland.

Ieder jaar produceert de Stichting een DVD-impressie van het festival. Deze middag zal het eerste exemplaar van de DVD van 2006 officieel worden uitgereikt alsmede zullen de eerste beelden worden vertoond.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.boogiefestival.nl.
Datum: 28 januari 2007, tussen 14:00 en 17:00 uur
Locatie: Hotel/congrescentrum De Heerlickheijd van Ermelo
Adres: Staringlaan 1 te Ermelo
Entree: gratis





Stichting Boogie Promotions Holland