Gemeente Capelle a/d IJssel

Week van de Jeugd - 29 januari tot 2 februari 2007

Logo van de Jonge vis

Fotowedstrijd

Tot 15 januari 2007 kun je nog fotos opsturen voor de fotowedstrijd, die we houden in de Week van

de Jeugd. Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud en heb je een leuke foto gemaakt van wat jij of je vrienden/vriendinnen doen in hun vrije tijd? Stuur deze dan in een e-mail met foto, naam van de foto en je eigen naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar
jongmeedoen@capelleaandenijssel.nl. Je maakt kans op een leuke prijs én een plaatsje tijdens de fototentoonstelling in het Isala Theater op 29 januari 2007.

De foto kan iets laten zien over sport, hobbys of activiteiten bij een vereniging in jouw wijk. Een jury kiest uit de inzendingen 35 fotos en wijst een winnaar aan. Na de tentoonstelling in het Isala Theater zullen de geselecteerde fotos ook nog op andere plekken in de gemeente te zien zijn.

Vergeet niet de kwaliteit van je fotos zo hoog mogelijk in te stellen op je fototoestel. Fotos gemaakt met mobiele telefoons hebben een te lage resolutie en kunnen niet meedoen!

Open Podium

Ook kun je je nog tot 15 januari 2007 aanmelden voor het Open Podium in het Isala Theater. Hier kun je laten zien wat jouw talenten zijn: dansen, toneelspelen, mode showen of een play-back act opvoeren. Een optreden mag maximaal 5 minuten duren. Kinderen en tieners kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar
jongmeedoen@capelleaandenijssel.nl met daarin:


- Naam van jezelf en een van je ouders/verzorgers


- Adres, telefoonnummer en e-mailadres


- Het soort optreden dat je gaat doen


- De naam en duur van het optreden


- Het aantal deelnemers dat aan het optreden meedoet


- De naam van de organisatie (indien van toepassing)


- De naam van de begeleider tijdens het optreden

Het Open Podium heeft plaats in het Isala Theater op 29 januari 2007 van 19.00 tot 21.00 uur.

Heb je geen e-mail, maar wil je wel meedoen? Stuur dan je aanmelding naar antwoordnummer 2, 2900 VB in Capelle aan den IJssel, ter attentie van Zilla van der Stap.

Voor meer informatie over de fotowedstrijd, fototentoonstelling of het Open Podium kun je contact opnemen met Zilla van der Stap, telefoonnummer 010-2848485.