Gemeente Alkemade


Informatiebijeenkomst Ontwikkelingen op Kaageiland

10-01-2007

De gemeente Alkemade organiseert een voorlichtingsbijeenkomst over het proces met betrekking tot de ontwikkelingen die zich in de (nabije) toekomst zullen voordoen op Kaageiland. Inwoners van Kaag zijn op maandagavond 29 januari 2007 van harte welkom om 19.30 uur in Hotel Orion.

Tijdens de bijeenkomst vertelt de gemeente welke ontwikkelingen voor Kaag bij ons bekend zijn. Om u als inwoner van Kaag een zorgvuldig besluitvormingsproces te bieden heeft het college van burgemeester en wethouders besloten alle ontwikkelingen af te wegen in een partiële bestemmingsplanwijziging. Voordeel hiervan is dat u een duidelijke rol vervult en dat de samenhang tussen de ontwikkelingen optimaal naar voren komt in deze procedure. Het verloop van de procedure en de rol van de bewoners van Kaag daarin wordt besproken tijdens de bijeenkomst.

Daarnaast loopt op dit moment al een project over de vervanging van de riolering. In een afzonderlijk deel van de bijeenkomst wordt verteld wat de vorderingen tot nu toe zijn en welke stappen er vanaf 29 januari worden genomen. De bijeenkomst wordt begeleid door een onafhankelijke procesbegeleider.