Waterschap Roer & Overmaas


29-01-2007

Openbare bekendmaking: stimuleringsregeling afkoppelen verhard oppervlak 2007-2012 Waterschap Roer en Overmaas

Het dagelijks bestuur van het Waterschap Roer en Over¬maas heeft een ontwerp-besluit opgesteld van een 'Stimuleringsregeling afkoppelen verhard oppervlak 2007-2012 Waterschap Roer en Overmaas'. Ingezetenen en belanghebbenden kunnen vanaf 1 februari 2007 inspreken op het ontwerp van deze regeling.

Strekking
Het ontwerp-besluit strekt ertoe om een stimuleringsregeling in het leven te roepen. De regeling heeft tot doel om gemeenten, bedrijven en particulieren te stimuleren om relatief schoon regenwater van (schone) verharde oppervlakken dat nu nog in (gemengde) rioolstelsels terecht komt, af te koppelen.

Terinzagelegging
De ontwerp-regeling ligt met ingang van 1 februari 2007 gedurende zes weken tussen 9.00 uur en 16.00 uur ter inzage in het waterschapshuis, Parklaan 10 te Sittard. U kunt de stukken ook inzien bij de publieksbalie van de gemeenten Roermond, Roerdalen, Maasgouw, Echt- Susteren, Sittard-Geleen, Stein, Beek en Schinnen, Onderbanken, Brunssum, Landgraaf, Kerkrade, Heerlen, Voerendaal, Nuth, Valkenburg aan de Geul, Meerssen, Maastricht, Eijsden, Margraten, Gulpen-Wittem, Simpelveld en Vaals.

Inspraak
Iedere belanghebbende en ingezetene heeft de mogelijkheid om op het ontwerp te reageren.
Schriftelijke ziens¬wijzen dient u te richten aan het dagelijks bestuur van Waterschap Roer en Overmaas, post¬bus 185, 6130 AD Sittard. Voor een mondelinge zienswijze of meer informatie dient u contact op te nemen met de afdeling Beleid, Onderzoek en Advies, telefoon 045-4205700.