AutoRai

Suzuki SX4 1.6 Shogun: crossover met tweewielaandrijving

(1/29/2007)
Suzuki introduceert de SX4 Shogun. Dit model is bedoeld voor mensen die tweewielaandrijving graag wensen te combineren met het stoere uiterlijk van de vierwielaangedreven SX4 4Grip. De SX4 Shogun verschijnt medio april 2007 met een zeer aantrekkelijke prijs, vanaf 17.999 euro, in de showroom.
De Suzuki SX4 heeft reeds vele Nederlandse consumenten weten te verleiden. SX4-rijders prijzen de compacte crossover om zijn sportieve uiterlijk in combinatie met een perfecte wegligging, zijn verrassende hoeveelheid ruimte en zijn verfijnde interieur. Niet verwonderlijk dat deze midi-SUV inmiddels vele harten heeft gestolen. En met de komst van de Shogun zal het aantal bewonderaars van de SX4 alleen maar groeien.

De Shogun is namelijk een aantrekkelijk actiemodel dat tweewielaandrijving combineert met het stoere uiterlijk van de vierwielaangedreven SX4 4Grip. Hij is voorzien van onder meer een bodykit, beschermstrippen aan weerszijden, dakreling en privacy glass achter. De Shogun is uitsluitend leverbaar in combinatie met de krachtige 1.6-liter-motor (79 kW/107pk) en beschikt verder over een flink aantal aantrekkelijke extraâs, zoals lichtmetalen velgen (205/60R16), airco, mistlampen voor, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, radio/CD-/MP3-speler (met bedieningstoetsen op het stuur) centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en een met leder bekleed stuurwiel.

De SX4 Shogun is daarmee een zeer aantrekkelijk actiemodel, dat een hoog uitrustingsniveau combineert met een uiterst scherpe prijs. De Shogun staat medio april 2007 in de showroom voor een consumentenprijs vanaf ⬠17.999,- inclusief BTW en BPM.