Provincie Noord-Holland

Quizwinnaar de lucht in

29-1-2007

Meneer Slootheer uit Haarlem gaat de provincie van bovenaf bekijken. Als winnaar van de quiz weet jij veel sleepte hij een ballonvaart voor twee personen in de wacht.

Commissaris van de Koningin Harry Borghouts heeft uit alle inzendingen de trekking verricht onder toeziend oog van een aantal Statenleden.

Commissaris van de Koningin Harry Borghouts verricht de trekking van de prijswinnaar

De quiz was onderdeel van de voorlichtingscampagne weet jij veel, waarmee de provincie de inwoners informeerde over zeven onderwerpen die samen een goed beeld geven van het brede takenpakket van de provincie zoals schone energie, wonen en opvangplekken voor kinderen. Noord-Hollanders kwamen de provincie de afgelopen tijd onder meer tegen op bussen, in bushokjes, in huis-aan-huisbladen en op de regionale televisiezenders. Zo werd iedereen uitgedaagd om zijn kennis over de provincie te testen op weetjijveel.nl.

De campagnesite is in vier weken bijna 7000 maal bezocht. Zon 1700 bezoekers hebben meegedaan aan de quiz. Tot maandag 29 januari konden deelnemers hun gegevens achterlaten om in aanmerking te komen voor de ballonvaart. Iedereen die wil testen wat hij van de provincie weet kan nog het hele jaar terecht op weetjijveel.nl

Nieuwsredactie