Ingezonden persbericht


Persbericht


---

METRO VERLENGT OVEREENKOMST McDONALD'S

Amsterdam, 29 januari 2007

Gratis dagblad Metro en McDonald's hebben besloten hun samenwerking met twee jaar te verlengen. Hierdoor zal Metro in alle restaurants van McDonald's verkrijgbaar blijven. Wekelijks bezoeken 3,5 miljoen consumenten de restaurants van McDonald's.

Metro-directeur Silvio de Groot: "Sinds 2004 wordt Metro succesvol in de restaurants van McDonald's verspreid. De bezoekers waarderen Metro zeer goed en zien het als een aanvulling op de service van McDonald's. Het jonge publiek dat de restaurants bezoekt past zeer goed bij het publiek dat Metro wil bereiken."

Menno van der Hoeven van McDonald's Nederland voegt daar aan toe: "Wij zijn erg blij met de samenwerking met Metro. De verkrijgbaarheid van de gratis krant in onze restaurants is een extra service die door onze gasten erg gewaardeerd wordt. Genieten van een Big Mac Menu of een maaltijdsalade, terwijl je rustig de krant kunt lezen."


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Silvio de Groot, algemeen directeur en uitgever Metro Holland, 020 - 511 4000.