Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maak kans op gratis shoppen en stylingadvies
Word jij de nieuwe Miss Etam modereporter?

Zoetermeer, 29 januari 2007 - Word jij de nieuwe modereporter van Miss Etam? Dat is mogelijk, want vanaf vandaag kun je je via de website www.missetam.nl opgeven als modereporter. Iedere maand ga je samen met een styliste shoppen en mag je uit de nieuwste collectie de leukste outfits in een van de Miss Etam filialen uitzoeken. Uit alle aanmeldingen kiest Miss Etam vier vrouwen die als modereporters de vier verschillende collecties van Miss Etam vertegenwoordigen: Plus, Lang, Positie en Regulier. Hun ervaringen zijn maandelijks via een (foto) dagboek op de website te volgen. Met de bijbehorende stylingtips kunnen ook andere vrouwen ideeën opdoen.

Met deze modereporter serie op de website wil Miss Etam aan vrouwen laten zien hoe je met kleding een bepaalde look kunt uitstralen en waarmee je je persoonlijkheid kunt onderstrepen. De styliste die met de modereporter mee gaat winkelen, geeft kleding en kleuradvies. Zij laat bijvoorbeeld zien hoe je sterke punten kunt benadrukken en zwakke punten kunt camoufleren. En hoe je de juiste combinaties maakt met een bepaald postuur. Uiteraard zoekt de stylist altijd naar kleding waarin de modereporter zich lekker voelt en die bij haar persoonlijkheid past.

Handige stylingtips
Lotte de Romijn, communicatie coördinator van Miss Etam: "Vanwege het grote succes van voorgaande jaren, hebben we besloten dit voorjaar weer een oproep te doen. Ieder jaar kiezen we uit honderden inzendingen een aantal vrouwen die als ambassadeur van de verschillende collecties willen fungeren. Als ze gaan shoppen hebben ze een keuze uit een ruime modieuze collectie. Zo is er voor ieder type vrouw leuke kleding te vinden. Aan de hand van de modereporter dagboeken op onze website, willen we dit ook aan andere vrouwen laten zien. En met de handige stylingtips kunnen ook zij hiermee hun voordeel doen."

Over Miss Etam
Modeketen Miss Etam heeft een historie van meer dan 75 jaar. Inmiddels zijn er meer dan 125 winkels verspreid over heel Nederland. Uit onderzoek van marktonderzoekbureau GFK blijkt dat consumenten Miss Etam de beste modewinkel van Nederland vinden. Miss Etam heeft volgens het onderzoek de hoogste beoordeling voor collectie en personeel. Maar ook op prijsniveau wordt de modeketen goed beoordeeld. Miss Etam is onderdeel van de Etam Groep en is gevestigd in Zoetermeer. Bij Miss Etam werken 1.500 mensen.

///

Noot voor de redactie,