Een radioprogramma van CAZ, the Wishmaker maakte wens Pijnackerse waar


PIJNACKER, 20070129 -- Eind december hoorde Barbara Boedijn op de radio het programma CAZ met "the Wishmaker". Hier mochten mensen de meest uiteenlopende wensen in vervulling laten gaan. Via de website van radio CAZ heeft ze haar wens om van haar verhalen een boek te laten maken, kenbaar gemaakt. Na een oproep op de radio, werd ze door CAZ al vrij snel in contact gebracht met uitgeverij Boekenbent. José Vriens van Boekenbent bood aan om het boek gratis voor Barbara te maken en er voor te zorgen dat er tekeningen in het boek zouden komen te staan.

Als jonge meisje vond Barbara het al leuk om korte verhaaltjes te schrijven. Nu, jaren later, schrijft ze nog steeds kinderverhalen.
Inmiddels 25 jaar oud en woonachtig in Pijnacker, is haar wens eindelijk in vervulling gegaan. Haar verhalen werden gebundeld en tot een boekje gemaakt. Lydia Albadoro, die al verschillende prentenboeken op haar naam heeft staan, bood aan om de tekeningen voor op de kaft en in het boek te maken. Zo werd `De dansende olifant' geboren. Het is een boekje geworden met korte verhaaltjes die leuk zijn om voor te lezen voor het slapen gaan. Het eerste exemplaar is voor Barbara's zus, die binnenkort haar eerste kindje verwacht. Een dubbele geboorte kun je wel zeggen.

Het boekje kan besteld worden bij uitgeverij Boekenbent.
Prijs: 10,55 euro
ISBN-nummer: 978-90-8570-152
Het boek telt 50 pagina's.
www.boekenbent.com





uitgeverij Boekenbent