Proef Grand Prestige bij aankoop Hertog Jan Pilsener


ARCEN, 20070129 -- Vanaf deze week ontvangen kopers van een krat Hertog Jan Pilsener vrijblijvend een 30cl fles Grand Prestige speciaalbier. Via de bijgevoegde kratkaart kan de koper bovendien EUR 2,50 (circa 50%) korting ontvangen op een sixpack Grand Prestige.

In totaal worden 200.000 kratten voorzien van een fles Grand Prestige en kratkaart met kortingscoupon. Brandmanager Léon Broer: "Via deze `see, try & buy' actie willen we meer consumenten kennis laten maken met Grand Prestige, het kroonjuweel onder de speciaalbieren van Hertog Jan. Als best gewaardeerde pilsmerk van Nederland, willen we bierliefhebbers ook ons schitterende assortiment van speciaalbieren onder de aandacht brengen. Zo hebben we in de horeca de Flextap ingevoerd, waarop ieder kwartaal een ander speciaalbier van Hertog Jan bijzondere aandacht krijgt. Op dit moment is dat Grand Prestige."

Grand Prestige
Grand Prestige is een zwaar (alc 10% vol.), donkerbruin bier en wordt ook wel gerstewijn genoemd omdat het veel gemeen heeft met een goede wijn. Het bier is opgenomen in het boek `100 best beers of the World' van Michael Rudolf.
Grand Prestige is hét vlaggenschip van de Hertog Jan Speciaalbieren en neemt een bijzondere plaats in de Nederlandse biercultuur in. Met de bijzondere volle, zoete en aangenaam bittere smaak kan het bier zonder probleem opboksen tegen een goede rode wijn. Het is een heerlijke begeleider van stoofgerechten, rood vlees, stevige kazen en zoete nagerechten.
Een bijkomend voordeel van Grand Prestige is dat het lang bewaard kan worden. Vers van de tap is het bier lekker, maar rijping maakt het nog beter van smaak. Het speciaalbier is verkrijgbaar op 30cl fles, 50cl kruik, 75cl fles (geschenkverpakking) en 20L fust.
Meer informatie over Grand Prestige en de andere bieren van Hertog Jan is te vinden op www.hertogjan.nl





InBev Nederland (Hertog Jan)