Gemeente Gorssel

Groot onderhoud N332 tussen Lochem en de privinciegrens

Werkzaamheden van 5 maart tot en met 28 april 2007

De provincie Gelderland start op maandag 5 maart met werkzaamheden op de N332 Rengersweg/Provincialeweg vanaf het spoorviaduct ter hoogte van de Kwinkweerd tot met de provinciegrens nabij de aansluiting Lochem/Holten op de A1.

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het aanbrengen van nieuwe asfaltlagen en het opknappen van de rotonde ter hoogte van de Markeloseweg. Daarnaast worden ter hoogte van de afslag naar Exel de bushaltes opnieuw ingericht met een fietsenstalling.

Twee fasen
De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd en duren tot 28 april. Fase 1 bestaat uit het aanbrengen van asfaltlagen op de Rengersweg tussen Lochem en Laren, inclusief het opnieuw inrichten van de bushaltes. Fase 2 bestaat uit het opknappen van de rotonde ter hoogte van de Markeloseweg en het aanbrengen van asfaltlagen op de Provincialeweg (N332) tussen de Markeloseweg en de Provinciegrens.

Verkeersmaatregelen per fase
Om de werkzaamheden op de rijbaan veilig te kunnen uitvoeren is de N332 's avonds en 's nachts tussen 19.00 uur en 06.00 uur afgesloten. De werkzaamheden aan de bushaltes en de rotonde Markeloseweg worden overdag uitgevoerd.

Fase 1

* Asfalteren Rengersweg en inrichting bushaltes
* Afsluiting Rengersweg van 5 maart tot en met 16 maart 2007.
* Het verkeer vanuit Lochem wordt omgeleid via de Kwinkweerd, Ampsenseweg, parallelweg langs de N332 naar Laren/Holten.
* Het verkeer vanuit Holten/Laren wordt omgeleid via de Rengersweg, Zutphenseweg (N826), Rossweg, Ampsenseweg en Kwinkweerd naar Lochem/Zutphen.

Fase 2

* Rotonde Markeloseweg N332

* Afsluiting van 19 maart tot en met 12 april 2007.
* Verkeer vanuit Laren naar N332 zal worden omgeleid via de Holterweg, Dorpsstraat en Rengersweg naar de N332 en v.v.
* Overige verkeer wordt geleid over een aan te leggen noodweg ten oosten van de huidige rotonde.
* Groot onderhoud Provinciale weg N332 tot en met provinciegrens afsluiting van 10 april tot en met 24 april
* Het verkeer vanaf de A1 (afslag 26) naar Lochem/Laren zal worden omgeleid via de A1 (afslag 27), Holterweg (N755), Larenseweg en Markeloseweg en v.v.