Gemeente Den Haag

laatste fase richting Scheveningen

Vanaf maandag 5 maart a.s. gaat het onderhoud aan het asfalt verder op de Van Alkemadelaan.
Het deel tussen de Van Zaeckstraat en de Oude Waalsdorperweg richting Scheveningen krijgt een nieuwe laag asfalt. De rijbaan richting Scheveningen is afgesloten. Daarom rijdt het verkeer tijdens het werk in twee richtingen op de andere rijbaan richting Centrum. Alle werkzaamheden duren tot vrijdag 6 april.

Laatste deel asfaltering
Vorig jaar is de Van Alkemadelaan bij de Oude Waalsdorperweg en de Wassenaarseweg al geasfalteerd. Ook hebben de delen tussen de Van Neckstraat en de Van Soutelandelaan en tussen de Sonderdankstraat en de Van Zaeckstraat, richting de Wassenaarseweg nieuw asfalt gekregen. Nu wordt het laatste deel van de Van Alkemadelaan geasfalteerd.

Afsluiting richting Scheveningen
Tijdens de werkzaamheden wordt onder andere gewerkt aan de parkeervakken, fietspaden en zogenaamde 'schrikstroken' langs de rijbaan richting Scheveningen. Er is dan te weinig ruimte voor het doorgaand verkeer naar Scheveningen. Daarom is deze rijbaan tijdens de werkzaamheden afgesloten en rijdt het verkeer op de andere rijbaan (richting Centrum) in twee richtingen. De zijstraten die uitkomen op de afzetting worden doodlopend. Indien nodig wordt in deze straten het éénrichtingverkeer tijdelijk opgeheven. Voetgangers en fietsers kunnen langs het werk lopen of rijden.

Meer informatie
Meer informatie over het onderhoud van de wegen in Den Haag, vindt u op de website www.denhaag.nl/wegonderhoud.