Gemeente Zoetermeer

WijkActiePlan Noordhove en Seghwaert

Bewoners kunnen kiezen op wijkwebsite

Elk jaar kunnen wijkbewoners kiezen voor wat zij in het komende jaar het belangrijkst vinden in hun wijk. De thema's staan vermeld in het zogeheten Wijk Actie Plan 2007 van de gemeente.

Alle bewoners van Noordhove en Seghwaert kunnen hun stem uitbrengen op de wijkwebsite: www.zoetermeer.nl/noordhove-seghwaert, onder Wijk Actie Plan 2007. De gemeente roept iedereen in die wijken op om dat te doen. Stemmen kan tot 12 maart 2007.

Vier thema's

Bewoners kunnen kiezen uit vier thema's: Leefbaarheid en Veiligheid, Welzijn en Zorg, Openbare Ruimte en Woningen en Wijkpost. Bij elk thema horen projecten die dit jaar worden uitgevoerd. Het thema dat in deze peiling de meeste stemmen krijgt, krijgt dit jaar extra aandacht van het wijkteam. Dat gebeurt door -binnen het gekozen thema- extra aandacht te besteden aan al geplande projecten of door extra projecten voor dit thema te bedenken en uit te voeren.

Eind januari heeft de inloopavond voor het Wijk Actie Plan Noordhove-Seghwaert plaatsgevonden. Hierin hebben voornamelijk bewonersorganisaties hun inbreng gegeven. Op deze manier vraagt het wijkteam ook de mening van bewoners die hierbij niet aanwezig waren.