Ingezonden persbericht


F5 Networks benoemt Fred Noordam tot Country Manager Nederland

Amersfoort, 5 maart 2007 - F5 Networks, Inc. (Nasdaq: FFIV), wereldwijd marktleider in Application Delivery Networking, heeft Fred Noordam benoemd tot Country Manager Nederland. Noordam is in deze functie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de Nederlandse tak van dit bedrijf. De afgelopen vier jaar bekleedde Noordam de functie van Sales Manager bij F5 Networks.

Noordam heeft al ruim tien jaar managementervaring in de ICT-sector. Voordat hij bij F5 in dienst kwam, was hij Carrier & Service Provider Manager bij Extreme Networks. Vanuit deze ervaring kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van F5 in de dynamische markt voor Application Service Delivery. Deze markt is sterk in ontwikkeling. Eindgebruikers moeten steeds sneller, veiliger en betrouwbaarder toegang hebben tot bedrijfsapplicaties. Daar komt bij dat de ontwikkeling ervan steeds meer komt te liggen bij applicatie- of softwarearchitecten in plaats van bij netwerkarchitecten. Hierdoor ontstaat binnen veel organisaties een kloof tussen de applicaties en het netwerk. De oplossingen van F5 Networks slaan de brug tussen deze twee onderdelen.

"De ontwikkelingen in de markt waarin F5 opereert, vereisen diepgaande kennis van zaken", zegt Noordam. "Een belangrijke taak voor mij is dan ook om partners te vinden, die een scherpe focus combineren met een gedegen kennisniveau op het vlak van applicaties. Daarnaast ga ik onze bestaande partners ondersteunen bij de verkoop van totaaloplossingen. Ik verwacht dat ik samen met het team van professionals en onze partners de marktpositie van F5 verder kan versterken. De levering van totaaloplossingen om bedrijfsinformatie op het juiste moment bij de juiste medewerker te krijgen, zal daar een grote bijdrage aan leveren."

Over F5 Networks
F5 Networks is wereldwijd toonaangevend in Application Delivery Networking. Het bedrijf levert oplossingen die de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van applicaties verbeteren. Zo halen bedrijven het maximale uit gedane investeringen. Door intelligentie en beheerbaarheid toe te voegen aan het netwerk, optimaliseert F5 applicaties, waardoor deze sneller werken en minder capaciteit nodig hebben. De uitgebreide F5-architectuur integreert applicatieoptimalisatie met applicatie- en netwerkbescherming op een intelligente manier en biedt zo applicatiebetrouwbaarheid op één universeel platform. Meer dan 10.000 organisaties en serviceproviders vertrouwen op F5 voor het draaien van hun applicaties. Het hoofdkwartier van F5 is gevestigd in Seattle, Washington (VS). F5 Networks is in Nederland gevestigd in Amersfoort. Meer informatie: www.f5.com.