Nationale-Nederlanden

Starters op de woningmarkt worden beloond door Nationale-Nederlanden 05-03-2007
Bij de introductie van haar Startershypotheek heeft Nationale-Nederlanden starters op de woningmarkt uitgenodigd hun persoonlijke woonwens kenbaar te maken. In totaal hebben ruim 150 starters hierop enthousiast gereageerd. Vijf van hen zijn uitgenodigd dinsdag 6 maart hun persoonlijke cheque in ontvangst te nemen. De cheques kennen een waarde van elk EUR 15.000, die vrij besteed kan worden. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking bij Nationale-Nederlanden in Rotterdam zijn de twee stylisten Eric Gutter en Rianne Landstra aanwezig. Zij kunnen de starters helpen verder invulling te geven aan hun eigen, specifieke woonwens. Michael Koutstaal, Directeur Nationale Nederlanden: "Naast het enthousiasme, dat zich uitte in de hoeveelheid reacties is ook veel creativiteit aan de dag gelegd. Het was moeilijk kiezen aan wie we de prijzen zouden gaan uitreiken. Zo liet een deelnemer weten graag in het oerwoud te willen wonen. Omdat dit voor hem geen optie is, wil hij zijn huiskamer op die manier inrichten. Of neem de man die in zijn nieuwe huis op zolder een geluidsdichte cabine wil maken. Op die manier kan hij naar hartenlust muziek maken, zonder zijn vriendin en buren lastig te vallen."

De gelukkige prijswinnaars van de woonwensactie zijn:

Alvin Dirksen en Karin Hogenboom, huidige woonplaats Rotterdam, toekomstige woonplaats Hellevoetsluis. Johanna van Erp, huidige en toekomstige woonplaats Den Bosch. Eveline ter Meer, huidige en toekomstige woonplaats Eindhoven. Annemarieke Schepers, huidige en toekomstige woonplaats Tilburg. George Tolboom, huidige woonplaats Sprang-Capelle, toekomstige woonplaats Tilburg

Op 1 november 2006 lanceerde Nationale-Nederlanden een hypotheek voor de nieuwkomers op de woningmarkt: de Nationale-Nederlanden Startershypotheek. Door de unieke constructie is het mogelijk tot 133% van de executiewaarde te lenen tegen betaalbare maandlasten. Voor de Nationale-Nederlanden Startershypotheek komen starters in aanmerking, die hun eerste huis gaan kopen, niet ouder zijn dan 35 jaar, een vast dienstverband hebben, minimaal een MBO-opleiding hebben gevolgd en niet langer dan acht jaar geleden zijn afgestudeerd.

Uitnodiging media
Foto's van het evenement zijn beschikbaar vanaf woensdagochtend 7 maart.
Indien u bij de prijsuitreiking op 6 maart aanwezig wilt zijn in de Delftse Poort te Rotterdam dan kunt u zich aanmelden tot uiterlijk dinsdag 6 maart 12.00 uur.

Voor aanmeldingen en het opvragen van foto's kan contact worden opgenomen met:
Laura Lemmens
PR & Mediarelaties
070 - 513 81 01
laura.lemmens@nn.nl