Politie Zeeland


---


O-649-2007 Aanrijding, Kruiningen
Op de N289 bij Kruiningen vond maandag om 07.00 uur een aanrijding plaats tussen een vrachtauto en een personenauto. Beide voertuigen kwamen uit de richting van Krabbendijke.
De 49-jarige, uit de gemeente Reimerswaal afkomstige, bestuurder van de vrachtauto kon niet tijdig stoppen toen de voor hem rijdende automobilist afremde. De vrachtwagen raakte lichtbeschadigd, de personenauto werd aan de achterzijde geheel vernield.

O-650-2007 Eenzijdig ongeval, Heinkenszand
Op de Sloeweg bij Heinkenszand belandde zondag om 22.30 uur een 24-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele met haar auto in de sloot.
Zij reed in de richting van Goes en opende en sloot onder het rijden haar portier, Hierdoor verloor zij de controle over haar auto, raakte in de berm en kwam tot stilstand in de sloot. De vrouw bleef ongedeerd, de auto raakte zwaarbeschadigd.

W-651-2007 Rijden onder invloed, Vlissingen
Op de Sloeweg in Vlissingen werd maandagnacht om even over twaalven een 82-jarige Middelburgse automobilist betrapt op rijden onder invloed.
De man, die volgens een getuige op de A58 over de verkeerde rijbaan reed, werd door deze getuige op de rotonde bij Bossenburg staande gehouden, waarna de politie werd gewaarschuwd. De Middelburger bleek bijna 3x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen.

W-652-2007 Diefstal auto, Oost-Souburg
Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar diefstal van een personenauto die zondagavond van een parkeerplaats in de IJsselstraat in Oost-Souburg werd gestolen.
De auto werd diezelfde avond omstreeks 23.55 uur op de Molenweg, met de voorzijde in het water, onbeheerd teruggevonden.

W-653-2007 Diefstal Jack Russel in Middelburg
Op de Veerseweg in Middelburg werd zaterdag tussen 09.30 en 09.35 uur een Jack Russel hond gestolen.
De eigenaar, die met twee Jack Russels op pad was, had beide honden aan een paal bij de supermarkt aan de Veerseweg vastgebonden. Toen hij korte tijd later weer naar buiten kwam, was de zes maanden oude hond, die vastzat aan een blauwe riem, verdwenen. Het is een hond met witte pootjes en een witte buik. Op de rug zitten twee grotere bruine vlekken en de kop ziet eruit als een bruin masker.

W-654-2007 Eenzijdig ongeval in Middelburg
Op de Contrabasweg vond maandag om 10.50 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 56-jarige Middelburgse automobilist kwam uit de richting van de Schroeweg. Doordat de man onwel werd verloor hij de controle over zijn voertuig. Hierdoor reed hij het plantsoen in en kwam tot stilstand in de sloot. De automobilist werd door de brandweer uit zijn voertuig gehaald en met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

---- --