Opgestart 1973 o.l.v. Hans Deen Knaf erkend

Persbericht

Racing School of Champions organiseert racelicentiecursus op Circuit Park Zandvoort

Om als coureur succesvol aan de slag te kunnen gaan is deelname aan een racecursus een absolute vereiste. Onder het motto 'veel rijden en zo min mogelijk stilstaan' organiseert de Racing School of Champions ook in 2007 de succesvolle twee maal tweedaagse racecursus voor toerwagens op Circuit Park Zandvoort, met aansluitend het licentie-examen. De licentie, voor een Club of EU-examen, wordt erkend door de KNAC Nationale Autosport Federatie (KNAF).

Organisator Hans Deen heeft een cursusprogramma samengesteld voor al diegenen, die hun rij- en/of race-aspiraties op Circuit Park Zandvoort in vervulling willen zien gaan. Deze cursus, gebaseerd op ruim 33 jaar ervaring in het geven van rijvaardigheidstrainingen, is een uitstekende gelegenheid om de fijne kneepjes en technische rijvaardigheden nog beter onder controle te krijgen. Het zeer zorgvuldig gekozen instructieprogramma, zowel in theorie als in praktijk, wordt verzorgd door een aantal bekende en gerenommeerde topinstructeurs, die allen hun sporen hebben verdiend in zowel de Nationale als de Internationale Autorensport.

De twee maal tweedaagse cursus van de Racing School of Champions zal plaatsvinden op 5 en 6 maart en/of 8 en 9 maart 2007 op Circuit Park Zandvoort. De instructiedagen beginnen 's ochtends om 8.00 uur en duren tot 18.00 uur. De praktijkonderdelen bestaan o.a. uit:

- bochtentechniek, met o.a. aanrem- en terugschakeltechniek;
- ideale bochtenlijnen, instuur-, apex/clippingpoint en uitstuurfasetechnieken;
- rij- en/of glijgedrag van de auto met onder- en overstuur;
- behandeling van vlaggen, safety- en startprocedures;
- praktisch en theoretisch KNAF Licentie-examen op 9 maart 2007 De kosten voor deelname aan een tweedaagse cursus bedragen E 675,00, deelname aan alle vier cursusdagen kost E 1.225,00. Deze bedragen zijn inclusief BTW, praktijk- en theorieboeken voor de cursisten. Indien wordt ingeschreven voor 15 januari 2007 geldt een korting van 10%.

Als extra service kan de Racing School of Champions ook het huren van een geschikte cursusauto, stallingruimte voor cursusauto's van deelnemers of zelfs hotelovernachtingen voor cursisten verzorgen.

Voor vragen en inschrijvingen kunt u contact opnemen met de Racing School of Champions, telefoon: 023 - 5246594 of hansdeen@orange.nl




Ingezonden persbericht