Maandag 5 Maart 2007 - Arcadis Resultaten 2006

28.02.2007 / 14:51 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Arcadis nv

Arcadis nv

Maandag 5 Maart 2007 - Arcadis Resultaten 2006

ARNHEM, Nederland, February 28 /PRNewswire/ --


- Live te Volgen op Internet Via Audio Webcast

ARNHEM, Nederland, February 28 /PRNewswire/ --

Persconferentie: 11:30 uur

Analistenbijeenkomst: 14:00 uur

Conference call: 16:00 uur

ARCADIS (Euronext: ARCAD) zal op 5 maart aanstaande vóór beurs de jaarresultaten bekendmaken van 2006. In samenhang hiermee zullen op deze dag een persconferentie, een analistenbijeenkomst en een conference call worden gehouden die live via audio webcast worden uitgezonden. Bestuursvoorzitter Harrie Noy, CFO Ben van der Klift en Directeur Investor Relations Joost Slooten, geven dan een nadere toelichting op de gepubliceerde resultaten.

Geïnteresseerden kunnen meeluisteren via een link op de beleggerpagina van de ARCADIS website op het volgende webadres www.arcadis-global.nl/investors. Bezoek voorafgaand aan de start van de audio webcast de website om u te registreren en te controleren of u over de juiste audio software beschikt. Twee uur na afloop van de webcast wordt een archiefexemplaar via dezelfde website beschikbaar gemaakt voor een periode van een jaar.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur - Milieu - Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met 10.000 mensen en een omzet van meer dan EUR 1 miljard. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten.

PRN NLD

Contact:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Joost Slooten, ARCADIS NV tel:
+31(0)-26-3778604, e-mail: j.slooten@arcadis.nl