Transtrack International en JSC Bancomzvjazok gaan ..........


05.03.2007 / 09:08 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Transtrack international

Transtrack international

Transtrack International en JSC Bancomzvjazok gaan gezamenlijk Oekraïense banksector bedienen

UTRECHT, Nederland, March 5 /PRNewswire/ --


- Transtrack International, de in Nederland gevestigde marktleider in Tracking & Tracing Software Oplossingen voor het transport van contant geld, het beheer en de verwerking van contant geld, heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met JSC Bancomzvjazok, een leidende Oekraïense systeemintegrator.

Dit partnerschap combineert de kennis van JSC Bancomzvjazok van de Oekraïense banksector en hun flinke trackrecord in de Oekraïense markt met de bewezen IT-oplossingen van Transtrack voor contant geld zaken over de hele wereld. Samen bieden zij Oekraïense banken en geldinstellingen nieuwe mogelijkheden om de effectiviteit van het beheer en het volgen van contant geld te verhogen door gebruik te maken van IT-oplossingen.

"Wij breiden ons internationale distributienetwerk uit met dit partnerschap en ondersteunen onze strategische ontwikkeling, die erop is gericht om oplossingen voor en kennis van best practice geldbeheer over de hele wereld te bieden. Wij waarderen de ervaring van JSC Bancomzvjazok als IT-marktleider in Oekraïne en hun kennis van de financiële instellingen zeer", zei Ronald van Vliet, Managing Director van Transtrack International.

Vitaly Kozachenko, Manager van Business Solutions Department, verklaart: "Wij kiezen Transtrack International als onze partner, omdat er op dit moment geen ander bedrijf in staat is om zulke complete en effectieve oplossingen voor geldbeheer te bieden voor de Oekraïense markt. Dit partnerschap, gecombineerd met onze bestaande portfolio, maakt ons de enige leverancier op de Oekraïense markt die in staat is om zo'n complete aanpak te bieden. In vijftien jaar tijd hebben we een uitstekende kennis gekregen van de behoeften van onze klanten en we geloven dat deze oplossingen waarde aan financiële organisaties en instellingen toevoegen."

Transtrack International en JSC Bancomzvjazok zullen hun oplossingen voor de financiële sector lanceren tijdens de conferentie "Banking Technologies 2007", die op 5 april 2007 in Kiev plaats zal vinden.

Over Transtrack International

Transtrack International is een onafhankelijke softwarespecialist met standaard softwarepakketten voor cash-in-transitbedrijven en banken. De software is afgestemd op de verbetering van effectiviteit, opspoorbaarheid, optimale geldstapels en ketenintegratie. Transtrack International werkt met distributeurs in Italië, Turkije, Duitsland, Polen, Spanje, Zuid-Afrika, Mexico, de VS en India. www.transtrack.nl

Over JSC Bancomzvjazok

JSC Bancomzvjazok is een van de leidende Oekraïense systeem integratoren, met een brede reeks producten en diensten, zoals de ontwikkeling van informatie-analytische systemen, systemen voor management en accountancy, elektronische bedrijfsdocumentatie, distributeur van computer- en communicatieapparatuur en leverancier van bedrijfssystemen en systemen voor operationele telecommunicatie. www.bkc.com.ua

Contact:

Meer informatie: Transtrack International, Ronald van Vliet, Tel: +31302404212, e-mail adres: r.vanvliet@transtrack.nl; JSC Bancomzvjazok, Vitaly Kozachenko, Tel:
+380444960096, e-mail adres: kozachenko@bkc.com.ua