Claranet wederom Beste Zakelijke ISP


05.03.2007 / 09:02 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Claranet benelux bv

Claranet benelux bv

Februari 2007
Persbericht

Claranet wederom benoemd tot 'Beste Zakelijke Internetprovider'

Claranet, Europa's succesvolle provider van zakelijke communicatie oplossingen, is in Engeland benoemd tot 'Best Business ISP' tijdens The 2007 ISPAs - The 9th Annual UK Internet Industry Awards.

De Best Business ISP award wordt uitgereikt aan de zakelijke service provider die de beste internetdiensten verleent. De diensten van de deelnemers worden drie maanden getest en uiteindelijk wordt de winnaar gekozen op basis van een aantal selectiecriteria zoals aanbod, prijs, hosting oplossingen en klantenservice.

'De jury was het eens dat de diensten van Claranet opmerkelijke kwaliteit, betrouwbaarheid en toepasbaarheid hebben voor bedrijven,' zei een woordvoerder van ISPA. 'We waren voornamelijk onder de indruk van de klantenservice en de dedicated managed security service.'

'Claranet is in de laatste zes jaar drie keer benoemd tot UK's best business ISP,' zegt Claranet's oprichter en directeur Charles Nasser. 'We hebben ontzettend ons best gedaan om onze focus te houden op zakelijke dienstverlening met hoge kwaliteit en onverslaanbare klantenservice, terwijl het aantal zakelijke klanten is toegenomen.'

Over Claranet
Claranet is sinds 1996 een van de meest succesvolle providers van zakelijke communicatie oplossingen in Europa. Claranet is actief in 7 landen, heeft meer dan 650.000 klanten, 600 medewerkers, een jaaromzet van 120 miljoen en is vanaf haar ontstaan een succesvolle en financieel stabiele onderneming.

Claranet biedt een betrouwbaar pakket van diensten op het gebied van Internettoegang, VPN's, Hosting, Security en Telefonie. Middels het eigen backbone netwerk biedt Claranet dé oplossing voor dataverkeer tussen (inter)nationale bedrijfslocaties. Vanuit Eindhoven wordt de zakelijke markt in Nederland bediend met een compleet aanbod aan diensten waarbij kwaliteit en uitstekende service centraal staan. In Eindhoven beschikt Claranet over het beste datacenter van Zuid-Nederland voor de huisvesting van (server)apparatuur van haar klanten. Claranet Benelux behoort sinds 2005 tot de Claranet Groep.

Meer informatie?
Kijk op www.claranet.nl of neem contact op via onderstaande gegevens.

Claranet Benelux BV
Chris Voets
Commercieel directeur

040-2393393