Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 5 maart 2007

Win de allereerste kaarten voor
The Police-reünie bij Radio Veronica

Op donderdag 13 september geeft The Police een concert in de Amsterdam ArenA. Aanstaande vrijdag gaan de kaarten in de voorverkoop, maar bij Radio Veronica zijn deze week al de eerste kaarten te winnen!

The Police, de punk-rock sensatie uit de jaren '80, bestaande uit superster Sting, Andy Summers en Stewart Copeland geven na ruim 20 jaar een concert in de Amsterdam ArenA. Radio Veronica-luisteraars kunnen voor dit optreden deze hele week exclusief kaarten winnen bij het station met de beste 80's & 90's hits. Deze concertkaarten geven toegang tot het eerste vak dat zich vlak voor het podium bevindt.

Radio Veronica presents The Police
13 september Amsterdam ArenA

Het concert van The Police wordt georganiseerd door Mojo Concerts (Live Nation), voor meer informatie check www.mojo.nl.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Colin Banks, Silvan Stoet, DJ Silverius, Peter Teekamp, en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.