Ingezonden persbericht


Strix Lease Service introduceert kortlopende leasecontracten voor hybride auto's

Milieuvriendelijk leasen voor projecten of overeenkomsten voor bepaalde tijd

Hoofddorp, 5 maart 2007 - Strix Lease Service introduceert met Hybridelease een milieuvriendelijke, kortlopende leasevorm. Met shortlease voor hybride auto's kunnen zakelijke rijders flexibel en voordelig kortlopende leaseovereenkomsten voor onder meer de Toyota Prius afsluiten. Shortlease is bij uitstek geschikt voor organisaties met medewerkers die nog geen vaste aanstelling hebben of die op projectbasis werken.

Bedrijven die werken met een proeftijd of tijdelijke aanstelling, huren vaak een auto voor medewerkers. Dit is niet de meest kosteneffectieve oplossing. Ook 'traditionele' lease is in deze gevallen vaak te kostbaar, aangezien leasecontracten over het algemeen enkele jaren lopen. Shortlease is de perfecte tussenvorm. Omdat Strix Lease Service deze dienst nu eveneens biedt voor hybride modellen, kunnen ook bedrijven en berijders met oog voor het milieu gebruikmaken van deze aantrekkelijke leasevorm.

Shortlease combineert de voordelen van operationele leasing met de flexibiliteit van een huurauto. De variabele leaseperiode loopt van een maand tot een jaar. Klanten betalen een vast tarief per maand en kunnen het contract op elk gewenst moment beëindigen.

Het shortlease-tarief voor de Toyota Prius bedraagt 793 euro per maand exclusief btw. Dit is inclusief 3.300 kilometer per maand (40.000 kilometer per jaar).

###

Over Strix Lease Service
Strix Lease Service is een universele leasemaatschappij die landelijk diverse leasevormen en -producten aanbiedt aan de top van het mkb. Strix stelt zijn leaseproducten flexibel samen op basis van de klantbehoefte. Strix biedt maatwerk en kenmerkt zich door een uiterst dienstverlenende instelling en persoonlijke aandacht voor ondernemer en berijder. Voor meer informatie: www.strixleaseservice.nl

Noot voor de redactie,