Ingezonden persbericht


Persbericht

Ooit investeert 200.000.000 OoitSenten voor nieuwe seizoen!

Het Land van Ooit in Anna Domino 19 nieuwer dan Ooit tevoren

Ter voorbereiding van het nieuwe seizoen van Het Land van Ooit, wordt er harder gewerkt dan Ooit tevoren. Na het ontstaan van Het Land in 1989, is er niet eerder zoveel geïnvesteerd. De investering wordt besteed aan een kwaliteitsverbetering over de hele linie en aan een uitbreiding en vernieuwing van het Ooit-product, zodanig dat deze de uitstraling van het totale Land ten goede komt. Met deze investering is een bedrag van zo'n 200.000.000 OoitSenten gemoeid, wat gelijk staat aan ¤¬ 2.000.000,-.

Nieuw in Ooit

* Nieuw is het 'Raknest' van Rak de Reiger, met een zeer spannende voorstelling alleen voor de allerstoersten.
* Nieuw is ook 'Eten & Keten'. Een restaurant waar men heerlijke broodjes kan eten, maar waar kinderen ook workshops kunnen volgen of zelf koekjes kunnen maken en versieren.
* Ook alle springkussens en speeltoestellen worden volledig vernieuwd. Zo komt er een heuse tokkelbaan en een klimwand voor nog meer spanning en avontuur.
* Bovendien zal een groot bedrag geïnvesteerd worden in het oude groen, waardoor het Landgoed een groene lift krijgt.

Tot Ooit!

Aan de redactie:
Voor meer informatie over Het Land van Ooit kunt u contact opnemen met Mascha van Till van het Ministerie van Landsbelang van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 - 377 7775. E-mail: mascha.taminiau@ooit.nl