Ingezonden persbericht


Adaptec benoemt nieuwe coördinator EMEA-marketingprogramma's voor zijn Snap Server-activiteiten

Londen ­ Verenigd Koninkrijk, 8 maart 2007 ­ Adaptec, Inc. (Nasdaq: ADPT), leverancier van toonaangevende storageoplossingen, benoemt Katherine Wolstenholme tot coördinator van de Europese marketingprogramma's voor de Storage Solutions Group. Deze productserie omvat de Snap Server-netwerkstorageoplossingen. Kerntaak van Wolstenholme is om tier one resellers van Snap Server-oplossingen te laten deelnemen aan het bestaande Connect Partner Programme van het bedrijf. Met dit programma kan het kanaal de netwerkstorageoplossingen van Adaptec eenvoudiger en winstgevender verkopen.

Het Connect Partner Programme bestaat uit drie lagen: de toplaag van Platinum Partners, de middelste laag van Advantage Partners en de Connect Partners op instapniveau. Het programma is gericht op software- en hardware-resellers, systeemontwikkelaars en systems integrators die services op het vlak van storage en databeveiliging bieden aan eindklanten.

Wolstenholme gaat ook met het EMEA-team voor kanaalmarketing nauw samenwerken aan de ontwikkeling, ondersteuning en implementatie van alle opleidings- en promotionele activiteiten, waaronder partnerprogramma's, events en seminars. Daarnaast helpt ze bij de toewijzing van hoogwaardige verkoop-leads aan resellers en ondesteunt ze de ontwikkeling van marketingmateriaal voor partners.

Geraldine Wells, marketingmanager EMEA bij Adaptec: "Snap Server is een belangrijk merk voor de activiteiten van Adaptec in het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa. De ruime ervaring van Wolstenholme met internationale kanaalmarketing komt de onderneming uitstekend van pas. Ze heeft alle benodigde capaciteiten om een sleutelrol te spelen bij het uitbouwen van het succes van Snap Server in Europa."

Hoge-resolutie digitaal beeldmateriaal van Katherine Wolstenholme is te vinden op: www.lvtpr.com/imagegallery.

Over Adaptec
Adaptec biedt bewezen storageoplossingen die bedrijfskritische data en digitale content betrouwbaar verplaatsen, beheren en beschermen. De software- en hardwaregebaseerde oplossingen van Adaptec worden geleverd via Original Equipment Manufacturers (OEM's) en via kanaalpartners. Ze zijn door bedrijven, overheidsinstellingen en het mkb wereldwijd in te zetten voor storageconnectiviteit, databescherming en netwerkstorage. Adaptec is genoteerd aan de S&P Small Cap 600 Index .