Casema

Kleine wijziging Casema-radiopakket 08-03-2007 | 08:31

Op vrijdag 9 maart vindt een kleine wijziging plaats in het radiopakket van Capelle aan den IJssel, Bergschenhoek, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle. Mede op advies van de Programmaraad BCNZ voegt Casema de zender 100% NL toe op de kabel. Deze komt in de plaats van Radio 227 (op 100,4 MHz).

De bewoners van Zevenhuizen-Moerkapelle kunnen vanaf 9 maart naar een nieuwe lokale omroep luisteren via de kabel: LON Radio is te ontvangen op 102,4 MHz.

100%NL is het nieuwste landelijke radiostation met veel nieuwe pop, rock en urban van Nederlandse bodem. De (voornamelijk vrouwelijke) dj's draaien dag en nacht Nederlandse muziek en brengen het laatste nieuws over mode, films en kunst. Radio 227 heeft eind 2006 aangegeven op basis van financiële overwegingen niet meer overal beschikbaar te zijn. Casema-abonnees kunnen Radio 227 blijven ontvangen wanneer zij zich abonneren op het gratis Standaardpakket van Digitale Televisie. In dit Standaardpakket zit ook het digitale radiopakket met 52 radiozenders. Het volledige zenderoverzicht is te vinden op het Casema Service Kanaal, teletekstpagina 400 en op www.casema.nl