Ingezonden persbericht


UNIEK LIVE-CONCERT IN REST. 'T OELNBRET

DALER ZANGERES zingt titelsong VOOR nieuwste film van Patrick Swayze

In januari 2007 is de Daler zangeres Christel Peters gevraagd de titelsong ("Fly me to the moon") te zingen voor een nieuwe internationale film met Patrick Swayze. Zij ging daarvoor naar Los Angeles en heeft daar met de groten der aarde gewerkt. Kevin Kaska schreef alle muziek, Joshua Sinclair is de regisseur van de film "Jump!" De film word binnenkort wereldwijd uitgebracht.

Christel Peters werd geboren op 6 september 1980 in het dorp Dalen. Op haar zestiende overwon ze haar verlegenheid en deed voor het eerst mee aan een zangwedstrijd. Dat was het begin. Ze begon zanglessen te nemen en er volgden vele talentenjachten. In 2001 deed ze auditie voor de AVLM (Academie Voor Lichte Muziek), een vocalisten opleiding. Ze werd aangenomen en haalde 2 jaar later haar diploma. Ze kreeg er lessen van o.a. Lisa Boray, Barry Stevens, Herman van Doorn en Dennis van Galen.

In 2002 begon haar samenwerking met Harry Emmery (Nederlands bekendste contrabassist). Toen begon het echt te rollen. Eerst deden ze gezamenlijke optredens. Begin 2004 begonnen Harry en Christel ook samen nummers te schrijven, momenteel hebben ze al zo'n 30 stukken en er staan nog vele op stapel. Een aantal van hun nummers kwamen al op CD uit. Christel maakte 2 albums met The Van Druten Brothers, waarvan ook de single "A part of me" - geschreven door Christel en Harry - uitkwam in september 2004. In 2005 zong zij met een jazzcombo voor alle EU ministers op het Binnenhof. Begin 2006 werkte Christel mee aan de CD Bassplayer's Songbook - Simply Bass, waarop zij 5 stukken zingt, waaronder enkele eigen werken. In de afgelopen jaren werkte zij met veel topmuzikanten samen waaronder Ton op 't Hof, Hans Jansen, John Engels, Rob van Bavel, Rob van den Broeck, Rob Agerbeek en natuurlijk Harry Emmery.

THEATERPROGRAMMA
Ook maakte zij deel uit van The Great Female Voices. Een theaterprogramma met 5 zangeressen die de afgelopen 2 seizoenen langs theaters door heel Nederland ging. Christel treedt momenteel op in veel formaties: haar eigen popband Christel Chrizzy Band, met een jazztrio of -combo, als duo met pianist en in verschillende top 40 coverbands en dinershows. Naast haar grootste passie zingen heeft Christel een grote voorliefde voor show, dans en acteren. Kijk voor meer informatie op: www.christelpeters.com

LIVE
Wie Christel live aan het wel wil zien en luisteren naar haar repertoire kan op vrijdag 9 maart naar restaurant 't Oelnbret te Dalen. Vanaf 20.00 uur speelt ze daar met haar Christel Crizzy Band. Een professionele popband die afwisselend easy pop en catchy dansbare songs speelt en bekende covers van o.a. Barbara Streisand en Donna Summer. Tijdens het concert is de catering compleet verzorgd! Totaal entreeprijs E 32,50 p.p. - incl. koffie met cake, onbeperkt consumpties, gezellige dansavond met ruime dansvloer en buffet met saté en pikante gehaktballetjes, rauwkostsalades en stokbrood tot 24.00 u. Reserveren tel.: 0524-551309.


---